Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PL Komentarz do PES 2012! PREMIERA!

<< < (17/226) > >>

Beninho:
Raczej komentarz nie wyjdzie na święta...tylko na mikołajki :D

REJESTRACJA lub LOGOWANIEA to dobrze bo już bałem się o moje nerwy kiedy bym usłyszał słynne"strzela panu bogu w okno" mimo że piłka przeleciała 2m po ziemi koło słupka

--- Koniec cytatu ---

Tak albo często u mnie była taka sytuacja, jak piłka uderza blisko poprzeczki albo słupka to ,,ciekawe czy na stadionie mamy tutaj okulistę bo temu piłkarzowi jest potrzebny'' a jak zdarzy mi się uderzyć nie czyście po za trybuny to ,,ach, ależ był blisko, brakowało centymetrów'' >:( :D

adamlodz:
cos czuje ze koledze od komentowania migdaly pojda sie je... bzdryngolic.ale naprawde jak to zrobicie to pokazecie ze wszystko mozna jesli sie chociaz troche chce :) Jestem z wami i trzymam za was kciuki

pentoza133:
Po to będą beta testy by wyeliminować ewentualnie takie rzeczy.

kubix718:
mógłby ktoś się pokusić aby przekonwertować czy jak to się tam zwało komentarz z fify przynajmniej w 90% to też było by fajnie
Ps.pentoza, musisz się przyłożyć do patch bo zagranicą też nie śpią:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Do pes 12 miałem używać twojego koment. ale ten też fajnie się zapowiada więc trzeba będzie wybrać któryś z tych 2,chyba że będzie dało się tak aby 2 komentarze były w grze i trzeba by było tylko w ustawieniach zmieniać w zależności jaki będę chciał :D a nie instalacja każdego z dodatków oddzielnie, bo dużo roboty z tym  >:(. Będzie ciężko ;D

jozin666:
Zgadzam sie z poprzednikiem ale ten koment bedzie szybciej a tamten dopiero w Grudniu;p ciekawe ktory lepszy!:D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej