Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PL Komentarz do PES 2012! PREMIERA!

<< < (18/226) > >>

pentoza133:
Tamten komentarz to cos podobnego do Kozilee z poprzedniego roku. Czyli przerobienie nudnego Championa i Beglina na inny duet. U nas bedzie nagranie wszystkich kwestii od zera.

adrianmlawa:
ja tam wolę polski i na pewno go pobiorę sam bym zrobił coś takiego a dużo roboty i czasu mały szkoła itp. ty masz chęci powodzenia zyczę

kubix718:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZgadzam sie z poprzednikiem ale ten koment bedzie szybciej a tamten dopiero w Grudniu;p ciekawe ktory lepszy!:D

--- Koniec cytatu ---
ten koment wyjdzie prawdopodobnie 24 grudzień czyli wigilię a tamten w grudniu więc w podobnym czasie
ps. ten koment będzie miał demo wcześniej a nie wiadomo jak tamten
REJESTRACJA lub LOGOWANIETamten komentarz to cos podobnego do Kozilee z poprzedniego roku. Czyli przerobienie nudnego Championa i Beglina na inny duet. U nas bedzie nagranie wszystkich kwestii od zera.

--- Koniec cytatu ---
do tego ktoś mało znany, kogo będzie się chciało słuchać
ps. pentoza, może wrzucisz najlepsze komentarze wg ciebie(tak ok. 5) i my wybierzemy najlepszego bo my będziemy korzystać z pacza czy coś w tym stylu(nie że nie umiesz wybierać :D)ale taka mała propozycja dla ciebie do przemyślenia ;)

kamileqPL:
pentoza133

Jeśli to naprawdę powstanie, to będzie Twój wielki sukces. Pierwszy taki patch na scenie pesa :D

Jakbym miał wolny czas to bym z miłą chęcią pomógł, ale nie chcę zawalić egzaminów :)

Także życzę Ci i całej ekipie powodzenia, mam nadzieję, że taki patch wyjdzie i będę mógł znowu pograć w PESa.

jozin666:
Przetestuje pentozy:]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej