Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PL Komentarz do PES 2012! PREMIERA!
adrianmlawa:
kubix świetna propozycja zrób taką małą ankietę i użytkownicy wybiorą ich zdaniem najlepszego wpółpracownika
pentoza133:
Nie wiem czy osoby które wezmą udział zgodzą się na publikację. Nie każdy by chciał by słuchali ich wszyscy. Jeśli wszyscy wyrażą zgodę to na pewno można zrobić głosowanie.
kubix718:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie wiem czy osoby które wezmą udział zgodzą się na publikację. Nie każdy by chciał by słuchali ich wszyscy. Jeśli wszyscy wyrażą zgodę to na pewno można zrobić głosowanie.
--- Koniec cytatu ---
ale ten to chce być współ komentatorem to będzie w patchu i wszyscy będą go słyszeć więc co ma się nie zgodzić ;D
edit:równie dobrze w ogóle nie musi się podejmować tej roboty jeżeli się nie zgodzi. Logiczne jak 2+2=4
pentoza133:
Teoretycznie TAK. Ale dla dobra wszystkich zapytam o zgodę na przetwarzanie danych :)
adamlodz:
szaranowiczem juz sram delikatnie mowiac.w grach sa debilne komentarze jego .W kazdej wersji jest to samo milo bedzie uslyszec glos nowy ktorego nigdy wczesniej nie bylo..moze jakies niecenzurane slowa sie pojawia zeby wzniecic pozar po jakiejs pieknej akcji.Ja jestem za nowym komentem.z Fify komentarz naprawde jest do bani mowia tak jakby chcieli a nie mogli a to jest naprawde nudne. Rob ten komentarz i koniec jak sie podobac nie bedzie to niech nie sciagaja.ja jestem pewien ze 98% yserow go sciagnie z wielka chcecia i wiem ze na 100% bedzie to niesamowity komentarz :) POzdro
Nawigacja
[#] Następna strona