Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PL Komentarz do PES 2012! PREMIERA!
pentoza133:
Na pewno nie będzie niecenzuralnych słów. Ale wolności słowa mi nikt nie zabroni i na pewno jakaś kwestia będzie do bólu prawdziwa bez owijania w bawełnę.
Klocek12355:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEszaranowiczem juz sram delikatnie mowiac.w grach sa debilne komentarze jego .W kazdej wersji jest to samo milo bedzie uslyszec glos nowy ktorego nigdy wczesniej nie bylo..moze jakies niecenzurane slowa sie pojawia zeby wzniecic pozar po jakiejs pieknej akcji.Ja jestem za nowym komentem.z Fify komentarz naprawde jest do bani mowia tak jakby chcieli a nie mogli a to jest naprawde nudne. Rob ten komentarz i koniec jak sie podobac nie bedzie to niech nie sciagaja.ja jestem pewien ze 98% yserow go sciagnie z wielka chcecia i wiem ze na 100% bedzie to niesamowity komentarz :) POzdro
--- Koniec cytatu ---
Niecenzuralne słownictwo. 'Ależ zakurwił z dystansu, przy..pierd..olił jak z armagedonu!'.
pentoza133:
Ubawiłem sie niesamowicie.... :D Niezle
Przemo1994:
Jakbym umial sie tym zajmowac, tym komentarzem, to sam bym wydal, ja bym napewno sie darł jak Szpaku i nie udawal bym darcia, tylko naprawde, z emocjami i sercem bym komentowal, tak jak prawdziwe mecze, takze powodzenia Pentoza :)
adamlodz:
klocek jesli znasz tylko takie niecenzuralne slowa to brawo 4 you
Nawigacja
[#] Następna strona