Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PL Komentarz do PES 2012! PREMIERA!
xboxer:
nie nie o sobie mówie
pentoza133:
Na początku Lutego będzie mnóstwo plików do Cięcia. Proszę o zgłoszenia na PW i GG:6185198. Jeżeli będziemy pracować tylko w takim gronie jakie mam teraz, to wydanie komentarza będzie się nieustannie przesuwać. I TAK SAM POPRAWIAM BŁĘDY!
Hubertus:
Czy będzie jakieś uaktualnienie ile % komentarza jest już zrobione ?
pentoza133:
Pomóc w komentarzu może każdy, na razie mam 3 chętnych do cięcia. O czym to świadczy? O tym, że zależy wam tylko na jego wydaniu ale pomagać się już nie chce ;-) W dodatku niektórzy z was mają ferie i siedzą w domu nic nie robiąc, a wystarczyłoby poświęcić godzinkę wolnego czasu by obrobić np. 500 plików (dla wprawionych 20 min) ale nadal jest bardzo mało chętnych do pomocy. W takim układzie nie będę podawał nowych danych procentowych bo będą tu się zaczynać dyskusje, poganianie itd. oszczędzę sobie tego.
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPomóc w komentarzu może każdy, na razie mam 3 chętnych do cięcia. O czym to świadczy? O tym, że zależy wam tylko na jego wydaniu ale pomagać się już nie chce ;-) W dodatku niektórzy z was mają ferie i siedzą w domu nic nie robiąc, a wystarczyłoby poświęcić godzinkę wolnego czasu by obrobić np. 500 plików (dla wprawionych 20 min) ale nadal jest bardzo mało chętnych do pomocy. W takim układzie nie będę podawał nowych danych procentowych bo będą tu się zaczynać dyskusje, poganianie itd. oszczędzę sobie tego.
--- Koniec cytatu ---
Ja mam ostatni ferie. Ale jak ogarnę T-Mobile Mod-a to coś tobie pomogę ;) Pozdrawiam i nie łam się
Nawigacja
[#] Następna strona