Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PL Komentarz do PES 2012! PREMIERA!
Kuba981:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPomóc w komentarzu może każdy, na razie mam 3 chętnych do cięcia. O czym to świadczy? O tym, że zależy wam tylko na jego wydaniu ale pomagać się już nie chce ;-) W dodatku niektórzy z was mają ferie i siedzą w domu nic nie robiąc, a wystarczyłoby poświęcić godzinkę wolnego czasu by obrobić np. 500 plików (dla wprawionych 20 min) ale nadal jest bardzo mało chętnych do pomocy. W takim układzie nie będę podawał nowych danych procentowych bo będą tu się zaczynać dyskusje, poganianie itd. oszczędzę sobie tego.
--- Koniec cytatu ---
ja już się zgłosiłem do pomocy mam teraz ferie więc jednocześnie dużo wolnego czasu :) oby się zebrało nas więcej to szybciej będzie komentarz.
mapizzo:
pentoza 133 Mam do Ciebie prośbę :)
Smolarek podpisał kontrakt z ***ADO Den Haag***(liga holenderska) jak wiesz ten klub jest w pes-ie 2012
wiec prosił bym Cię żebyś w swoim komentarzu do pes 2012 zrobił nazwisko SMOLAREK w zamian za np.jakiegoś chińczyka.
Proszę odpisz czy mógł byś to zrobić, bardzo mi na tym zależy, Pozdrawiam mapizzo
Kam8043:
Na początku tak narzekałem na komentarz pentozy, ale wiecie co... przyzwyczaiłem się. Teraz nieważne dla mnie czy wyjdzie w lutym czy w wakacje, ważne aby był.
Brawa dla pentozy za odwagę, za to, że nie boi się ocen i chce po prostu zrobić komentarz!!! BRAWO!!!!
Hubertus:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENa początku tak narzekałem na komentarz pentozy, ale wiecie co... przyzwyczaiłem się. Teraz nieważne dla mnie czy wyjdzie w lutym czy w wakacje, ważne aby był.
Brawa dla pentozy za odwagę, za to, że nie boi się ocen i chce po prostu zrobić komentarz!!! BRAWO!!!!
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie, należą się mu wielkie brawa. I nie spiesz się z tym komentarzem. Ważne aby nie miał dużo błędów
pentoza133:
Dziękuję za miłe słowa i potwierdzam. Sam się już przyzwyczaiłem do mojego głosu.
P.S Przybyło trochę pomocników. Mam nadzieję, że pójdzie teraz z górki.
Nawigacja
[#] Następna strona