Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PL Komentarz do PES 2012! PREMIERA!

<< < (196/226) > >>

szymek988:
pentoza123 komentarz jest genialny ale podczas meczów w tle słyszę często tych angielskich komętatorów 330 MB a ciebie też mało słychać tylko przy znaczących akcjach wiem że to demo ale i tak myślę że wydasz to spolszczenie a Ja napewno je zassam. Powodzenia

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPomógłbym Ci pentoza133, ale mam po feriach 8 sprawdzianów :'(, 3 kartkówki >:( i lekturę z Polaka :'(, i lekturę z  Anglika.FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU-~

--- Koniec cytatu ---
Czuję twój bul. Ja mam tak co dwa tygodnie extramalny tydzień czy. 5 sprawdzianów. U mnie jest tak, że nie idzie nawet powiedzieć że w statucie są 3. Najgorsze jak są od razu 3 dziennie, ale cóż poradzisz. I te ferie dopiero za tydzień, ale postaram się wygospodarować jakoś czas ;)
EDIT: Odnośnie komentarza zaintrygował mnie jeden błąd. Mianowicie jak idę rajdem na bramkę, strzelam i obrońca wślizgiem blokuje, to mówisz coś w stylu, że "słaba sytuacja mógł się nie decydować na tak słaby strzał" Jeszcze posłucham. Jak znajdę jeszcze raz to spiszę dokładnie jak to brzmiało ;)

Kam8043:
Albo jak strzelę gola to zaczynasz coś tak szybko nawijać "Ależ się teraz urwał ..... i gol!". Tego co było w środku nie powiem, bo nie byłem w stanie tego zrozumieć.

pentoza133:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEAlbo jak strzelę gola to zaczynasz coś tak szybko nawijać "Ależ się teraz urwał ..... i gol!". Tego co było w środku nie powiem, bo nie byłem w stanie tego zrozumieć.

--- Koniec cytatu ---

To miało nadać tempa akcji żebyście mogli odnieść wrażenie, że jest na żywo.

Kam8043:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo miało nadać tempa akcji żebyście mogli odnieść wrażenie, że jest na żywo.

--- Koniec cytatu ---

Dobra mów tak, ale żeby to się dało zrozumieć.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej