Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Narzędzia
PES 2012 Ultimate Editor 4.5.5 by barcafan (13.03.12)
Lewy23:
Można też prościej, ja robię to w następujący sposób.
1. EDIT--->PPM--->Otwórz za pomocą--->Wybieram Decryptor.
2. Otwieram normalnie OF'a edytorem.
3. Gdy już wszystko skończę, powtarzam czynność nr 1. :)
damien.duff:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOdpalasz encrytp, i przeciagasz plik edit w pole do odkodowania, tak jak typowa operacja przeniseinia pliku w windows.
żeby działa ten edytor trzeba jeszcze ściągnąc:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Odpalić, odkodowac przeciagając na odkodownie plik edit. odpalic edytor i wczytać plik edit z save.
ps. jak podlinkowc tam twarze? Wie ktoś?
--- Koniec cytatu ---
mnie udało się podmienić twarz! Jak uruchomisz edytor to przechodzisz do zakładki Useful tools i tam pierwsze okienko po lewej masz od twarzy. Klikasz Refresh i wybierasz dowolne wolne id. Zapisujesz gdzieś numery tych wybranych ID twarzy i włosów i przechodzisz do zakładki Players. Wybierasz swojego zawodnika co chcesz mu twarz zrobić i tam gdzie pisze Face ID i Hair ID wybierasz te numery co zapisane. Potem wracasz do Useful tools klikasz ponownie refresh i sprawdzasz czy przypisało jak tak to powracasz do zakładki Players i klikasz na dole Apply Changes i zapisujesz. A i jeszcze pliki z twarzą i włosami wrzucasz do kitservera do dt0c.img prawidłowo je nazywając. Mi działa. Mam nadzieje że Tobie też.
Damien13:
Twarze z PES 2011 działają ?
GrubSon:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETwarze z PES 2011 działają ?
--- Koniec cytatu ---
było juz setki razy napisane ::) Nie.
Franek1234321:
da się eksportować/importować piłkarzy tak jak to było w edytorze od wild@ zawsze ?
Nawigacja
[#] Następna strona