A co?? ta która wyjdzie w Polsce będzie jakaś inna od tej która jest w sieci??Na pewno nie! ;]
ja używam pakietu ESET SS więc to praktycznie to samo co nod tylko ma o 2 funkcje więcej ale ustawienia powinny być podobne więc zrób tak:1. Wyłącz antywira2. Skopiuj oba pliki z crack do folderu z grą 3. Wejdź do NODA i daj ustawienia zaawansowane4. Z lewej strony wyszukaj opcje "Wyłączenia"5. Daj przycisk Dodaj i wskaż ten plik *.dll który znajduje się w folderze PES'a6. Daj Ok7. Włącz Antywira i już nie powinieneś go wyłączać przed uruchomieniem gry8. U mnie to działa. Peace wiesz nie grasz Online to za bardzo nie wiesz że PES jest biedny pod względem opcji społecznościowych... bardzo dobrze że robią coś w tym kierunku bo obecnie w PES to jest bieda bieda i bieda... normalnie nie można pogadać, zakładać jakiś grup itp. Przynajmniej teraz online będzie jakoś żył ;]
Dzięki "BOGOWIE" za usunięcie komentarza...
Ja też miałem problemy z plikiem .dll, bo wykrywał mi wirusa i niestety atywirus poszedł do kasacji... Jak dojdzie prenumerata z PC FORMATa to może lepszego antywira wgram..
zainstaluj sobie NOD32 antywirus, co prawda jest płatny ale seriale codziennie sią w necie na stronach przeznaczonych do tego wiec z aktualizacją nie ma problemu a i można wyłączyć sprawdzanie .dll PES'owego
proszę bardzo ;] na drugi raz nawet prezent w postaci bana zgarniesz ;] pamiętaj zbieraj punkty i odbieraj nagrody!! ;]
Płatny ? Nie wiem w którym miejscu...
No raczej REJESTRACJA lub LOGOWANIENOD32 to teraz ESET NOD32
Mam ESET NOD32, aktualizacje robią sie same i jakoś nie płaciłem nic.
bo nod jest na 31 dni za free :PP
Tylko że ja mam go jakieś 331 dni...
taaa i jeszcze powiesz mi że zassałeś go ze stronki ESET'a ;]