Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje
Szukasz stroju? NAPISZ TUTAJ
adam24:
Hej, czy mógłbyś zrobić strój HJK Helsinki? Z góry wielkie dzięki :)
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEszukam tekstur dla strojów Ziny
Zina - sponsor techniczny wielu klubów w Polsce, jakby ktoś nie wiedział :D
mają oni kilka wzorów, więc proszę o umieszczenie wszystkich możliwych :)
--- Koniec cytatu ---
Też się przyłączam do prośby ;) Jak będę miał trochę czasu to chciałbym się pouczyć trochę robienie kitsów, ale właśnie na szyciach Ziny ;) Jak coś to się odezwę
mefioo:
zrobi ktos rozwe stroje wart poznan ? chyba ze gdzies sa szukalem ale nei zanlazlem
matti01136:
Witam. Napiszę tutaj, choć nie jest to do końca związane z tym tematem.
Otóż, jak już zdążyłem zauważyć, tylko w działach PES 2012, 2011, 2010 w dziale technicznym nowe posty są szybko rozpatrywane. Ubolewam nad tym wielce, ponieważ posiadam starego PES'a 2008... Przeszukałem praktycznie cały internet w poszukiwaniu Kitsów Barcy na sezon 11/12 dla PES 2008, ale bez rezultatów. Więc zdecydowałem się napisać w temacie odwiedzanym przez użytkowników forum..
Jestem początkujący, jeśli chodzi o wgrywanie nowych kitsów itd., ponieważ przedtem nie szukałem takich dodatków. Z góry przepraszam za ten post, aczkolwiek oczekuję, iż ktoś się wreszcie zainteresuje starymi, zakurzonymi tematami i działami.. Pozdrawiam. :)
olmajti:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam. Napiszę tutaj, choć nie jest to do końca związane z tym tematem.
Otóż, jak już zdążyłem zauważyć, tylko w działach PES 2012, 2011, 2010 w dziale technicznym nowe posty są szybko rozpatrywane. Ubolewam nad tym wielce, ponieważ posiadam starego PES'a 2008... Przeszukałem praktycznie cały internet w poszukiwaniu Kitsów Barcy na sezon 11/12 dla PES 2008, ale bez rezultatów. Więc zdecydowałem się napisać w temacie odwiedzanym przez użytkowników forum..
Jestem początkujący, jeśli chodzi o wgrywanie nowych kitsów itd., ponieważ przedtem nie szukałem takich dodatków. Z góry przepraszam za ten post, aczkolwiek oczekuję, iż ktoś się wreszcie zainteresuje starymi, zakurzonymi tematami i działami.. Pozdrawiam. :)
--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
wiem że się będą nakładać tekstury ale chyba lepsze to niż nic
Nawigacja
[#] Następna strona