Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje

Szukasz stroju? NAPISZ TUTAJ

<< < (25/83) > >>

danieleq93:
niestety potwierdzam zdanie mefioo :(

bachu12:
Taki problem ściągnąć sobie jakiś patch? Albo poszukać na innych forach? W PESEdit są zawsze aktualne stroje to sobie pobierzcie i nie będziecie więcej marudzić.

Pavvelinho:
"Mam wrażenie że tutaj robi się  tylko stroje dla Realu Madyt i FC Barcelony."

Dokładnie. Też mam takie wrażenie. I jeszcze takie że zamiast normalnych strojów robi się głównie fantasy tylko.

Niestety sam szukałem strojów dla BVB (ze spotkania z SC Freiburg w ostatniej jesiennej kolejki Bundesligi tego sezonu 2011/12. Były tylko jakieś fantasy, który mi osobiście nie pasują - wolę oryginalne). Dlatego właśnie liczę na to czy ktoś mógłby zrobić taki strój (mam najnowszy PESEdit a tam są podstawowe stroje wyjazdowe BVB).

olmajti:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwszyscy sobie pisza jaki stroj chca, szukaja a nikt praktycznie nie odpisuje

--- Koniec cytatu ---
widzisz. uważam że problem nie stanowią kitsmakerzy tylko ludzie proszący o wykonanie strojów. ci drudzy wychodzą z założenia że jeśli poproszą o zrobienie jakiegoś stroju to w ciągu kilku godzin powinien on się pojawić. nie zdają sobie sprawy z tego że jeżeli chcą jakiś kit fantasy na całkowicie nowych szyciach to trzeba go wykonać od podstaw i większości nie będzie się chciało robić jednorazowy template bo stworzenie takowego zajmuje sporo czasu. na ten przykład.

żeby wykonać ten kit musiałem się męczyć 2 dni żeby chociaż przypominał ten w rzeczywistości bo nie potrafię odpier***ić fuszerki i staram się, w miare swoich możliwości, wykonać robote jak najlepiej

oczywiście jeśli się posiada template to zrobienie kitu to 5 min. ale pozostaje pytanie czy kitsmaker ma czas.

także zanim zaczniesz narzekać zastanów się czy masz do tego podstawy

bachu12:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE(mam najnowszy PESEdit a tam są podstawowe stroje wyjazdowe BVB).

--- Koniec cytatu ---
Jeżeli ty masz najnowszy PESEdit to ja mieszkam na marsie. Ja się pytam co to ku**a jest jak nie te stroje. A ty mi jeszcze napiszesz że nie ma. Wnerwiają mnie tacy ludzie jak ty co nie poszukają i napiszą nie ma, bo im się poszukać nie chce.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej