Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje

Szukasz stroju? NAPISZ TUTAJ

<< < (26/83) > >>

Pavvelinho:
Szukałem na wszystkich możliwych stronach o PES'ie w których są nowe stroje ale innych drużyn niż BVB. Jeśli to wielki problem to nie zakładaj forum jak masz się zamiar czepiać innych o to że ktoś poprosił ciebie o strój. A tak nie fatygowałabym się na to forum o strojów znając kulturą osobistą osoby która zakładała to forum. Przepraszam że śmiałem się zapytać ale jak w taki sposób odpisywać to więcej ciebie nie poproszę o pomoc.

bachu12:
Jakbyś nie kłamał to nawet byś szukać nie musiał, to są stroje domowe w PESEdit którego nie masz bo kłamiesz.

Pavvelinho:
bachu12

Mam wersje 2.5 + Fix 2.5.1. PESEdit robi najlepsze patch pobieram każdy najnowszy. Więc nie zarzucaj mi kłamstwa.

A ten stój BVB z filmiku jest wyjazdowy (geniuszu). Koniec konwersacji nie mam zamiaru być mieszany z błotem a na to sobie nie pozwolę.

olmajti:
po co się kłócić. akurat ten strój borussii to hybryda domowego i wyjazdowego

szczerze mówiąc to można byłoby go sobie zrobić samemu wklejając spodenki z away do home

Pavvelinho:
Tego stroju akurat nigdzie znaleźć nie mogłem. Dzięki.

Próbowałem sam zrobić w Paincie ale niezbyt mi to wychodziło dlatego zacząłem "przekopywać" wszelkiego rodzaju strony o PES'ie ze strojami.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej