Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje
Szukasz stroju? NAPISZ TUTAJ
mefioo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwidzisz. uważam że problem nie stanowią kitsmakerzy tylko ludzie proszący o wykonanie strojów. ci drudzy wychodzą z założenia że jeśli poproszą o zrobienie jakiegoś stroju to w ciągu kilku godzin powinien on się pojawić. nie zdają sobie sprawy z tego że jeżeli chcą jakiś kit fantasy na całkowicie nowych szyciach to trzeba go wykonać od podstaw i większości nie będzie się chciało robić jednorazowy template bo stworzenie takowego zajmuje sporo czasu. na ten przykład.
żeby wykonać ten kit musiałem się męczyć 2 dni żeby chociaż przypominał ten w rzeczywistości bo nie potrafię odpier***ić fuszerki i staram się, w miare swoich możliwości, wykonać robote jak najlepiej
oczywiście jeśli się posiada template to zrobienie kitu to 5 min. ale pozostaje pytanie czy kitsmaker ma czas.
także zanim zaczniesz narzekać zastanów się czy masz do tego podstawy
--- Koniec cytatu ---
to po kiego grzyba jest taki watek ?! jest napisane ze ludzie maja pisac jakiego stroju szukaja ! a zmiana koloru koszulki to chyba nei jest jakis wielki problem! a tacy ,,pseudokitsmejkerzy" to mysla ze zrobia jeden stroj jeszcze w dodatku jakis ,,biedny" to sie im wydaje ze sa nie wiadomo kim! a jak sie tobie nie podoba to co ludzie tu pisza to nie musisz otwierac tego watku !
Pes6 rlz:
Stary, w tym wypadku to tobie się coś nie podoba...
olmajti ma rację, zrobienie stroju od podstaw zajmuje sporo czasu, a ci "pseudokitsmejkerzy" jak to określasz nie mają obowiązku tylko siedzieć i robić stroi...
Skoro to takie łatwe to sam zrób, przecież to chwila roboty (no dla początkującego może dwie)
mefioo:
gosciuu
czy ja pisalem ze to latwe ?
tylk oon ma problem ze wiara pisze tutaj ze chca jakies stroje a po to jest ten dzial
i nikt nikomu nie karze od nowa robic kitow bo w necie jest pelne template nawet nie trzeba daleko szukac bo na tym forum jest dzial z template
kakes:
Mam prosbe moglby mi ktos sprawdzic jakie AI ma ac milan w folderze GDB bylbym wdzieczny ;)
Bemol17:
Witam ;D
Chciałbym aby ktoś z kits makerów zrobił dla mnie komplet Manchesteru United home i away z sezonu 08/09. To te słynne całe czerwone koszulki przy domowych, a te białe z niebieskimi spodenkami na wyjazdach ;) Tylko żeby mi to weszło na oczywiście PES 2012 ;D
Nawigacja
[#] Następna strona