Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje
Szukasz stroju? NAPISZ TUTAJ
|2udy:
WŁAŚNIE PRZED CHWILĄ MI SIĘ SAMA DUPA ZESRAŁA NA PIĘKNE ZDJĘCIE BECKHAM'A! KISZKI RZADKIEGO GÓWIENKA NAPRODUKOWAŁY I ZE STRESU PO MECZU POPUŚCIŁY! TEGO MNIE W SZKOLE NIE UCZYLI, ŻE TAK W ŻYCIU BĘDZIE! SAMI NIC NIE UMIELI NAUCZYCIELE NAJWIDOCZNIEJ! zróbcie strój kapitana tsubassy!
Pes6 rlz:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWŁAŚNIE PRZED CHWILĄ MI SIĘ SAMA pupcia ZESRAŁA NA PIĘKNE ZDJĘCIE BECKHAM'A! KISZKI RZADKIEGO GÓWIENKA NAPRODUKOWAŁY I ZE STRESU PO MECZU POPUŚCIŁY! TEGO MNIE W SZKOLE NIE UCZYLI, ŻE TAK W ŻYCIU BĘDZIE! SAMI NIC NIE UMIELI NAUCZYCIELE NAJWIDOCZNIEJ! zróbcie strój kapitana tsubassy!
--- Koniec cytatu ---
Wiem, że zaspamuję ale:
LOL xD
willerod9:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWŁAŚNIE PRZED CHWILĄ MI SIĘ SAMA pupcia ZESRAŁA NA PIĘKNE ZDJĘCIE BECKHAM'A! KISZKI RZADKIEGO GÓWIENKA NAPRODUKOWAŁY I ZE STRESU PO MECZU POPUŚCIŁY! TEGO MNIE W SZKOLE NIE UCZYLI, ŻE TAK W ŻYCIU BĘDZIE! SAMI NIC NIE UMIELI NAUCZYCIELE NAJWIDOCZNIEJ! zróbcie strój kapitana tsubassy!
--- Koniec cytatu ---
Ja pi****ole. takich to od razu banować. nic to nie wniosło, a i wartości intelektualnej żadnej.
A swoją drogą to Barcelona super. Świetny pomysł z tym wzorkiem na niebieskim i czarnym (nie wiem czy to away czy third ;) )
wiatr1717:
Prosiłbym o GDB dla Watford FC z NPower Championship :o
RAZOR23:
poszukuje nowych strojów Chelsei
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Nawigacja
[#] Następna strona