Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje

Szukasz stroju? NAPISZ TUTAJ

<< < (51/83) > >>

|2udy:
WŁAŚNIE PRZED CHWILĄ MI SIĘ SAMA DUPA ZESRAŁA NA PIĘKNE ZDJĘCIE BECKHAM'A! KISZKI RZADKIEGO GÓWIENKA NAPRODUKOWAŁY I ZE STRESU PO MECZU POPUŚCIŁY! TEGO MNIE W SZKOLE NIE UCZYLI, ŻE TAK W ŻYCIU BĘDZIE! SAMI NIC NIE UMIELI NAUCZYCIELE NAJWIDOCZNIEJ! zróbcie strój kapitana tsubassy!

Pes6 rlz:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWŁAŚNIE PRZED CHWILĄ MI SIĘ SAMA pupcia ZESRAŁA NA PIĘKNE ZDJĘCIE BECKHAM'A! KISZKI RZADKIEGO GÓWIENKA NAPRODUKOWAŁY I ZE STRESU PO MECZU POPUŚCIŁY! TEGO MNIE W SZKOLE NIE UCZYLI, ŻE TAK W ŻYCIU BĘDZIE! SAMI NIC NIE UMIELI NAUCZYCIELE NAJWIDOCZNIEJ! zróbcie strój kapitana tsubassy!

--- Koniec cytatu ---
Wiem, że zaspamuję ale:

LOL xD

willerod9:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWŁAŚNIE PRZED CHWILĄ MI SIĘ SAMA pupcia ZESRAŁA NA PIĘKNE ZDJĘCIE BECKHAM'A! KISZKI RZADKIEGO GÓWIENKA NAPRODUKOWAŁY I ZE STRESU PO MECZU POPUŚCIŁY! TEGO MNIE W SZKOLE NIE UCZYLI, ŻE TAK W ŻYCIU BĘDZIE! SAMI NIC NIE UMIELI NAUCZYCIELE NAJWIDOCZNIEJ! zróbcie strój kapitana tsubassy!

--- Koniec cytatu ---

Ja pi****ole. takich to od razu banować. nic to nie wniosło, a i wartości intelektualnej żadnej.

A swoją drogą to Barcelona super. Świetny pomysł z tym wzorkiem na niebieskim i czarnym (nie wiem czy to away czy third  ;) )

wiatr1717:
Prosiłbym o GDB dla Watford FC z NPower Championship  :o

RAZOR23:
poszukuje nowych strojów Chelsei REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej