Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje
Szukasz stroju? NAPISZ TUTAJ
olmajti:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESorki troche za offtop ale zanim bede probował zdobywać stroje muszę wiedzieć jedną rzecz:
z którejś z nowszych wersji PESa stroje pasują do wersji 2009?
Wiem, że powiecie żebym po prostu kupił sobie nowszą ale nie pociągnie ona na mojej karcie graficznej.
--- Koniec cytatu ---
od PESa 2009 w góre tekstury są prawie identyczne. w 2012 są tylko niewielkie zmiany ale też będą pasować
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBylbym bardzo wdzieczny jesli ktos wykazal sie swoja kreatywnoscia i stworzyl wlasny ladny komplet strojow Dla Paris Saint Germain. Bardzo mi zalezy :)
--- Koniec cytatu ---
kiedyś zrobiłem fantasy PSG. może ci się spodobają
home model: 4
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
away model: 4
jedlaskuba:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEod PESa 2009 w góre tekstury są prawie identyczne. w 2012 są tylko niewielkie zmiany ale też będą
--- Koniec cytatu ---
Wielkie dzięki, zabrałem się za pobieranie bo do PESa 2009 już chyba nikt nic nie robi, a szkoda bo przydałby się nowy OF... trudno
Ale inna sprawa:
Mógłby ktoś wykonać stroje LKS Kicin?
Bardzo, bardzo proszę. Lepszych zdjęć nie znalazłem. Logo występuje tylko na Third.
sempre_barca:
L.Donovan - dzięki za stroje Barcy ;D przejrzałem większość z nich i są zrobione bardzo dobrze. Przy niektórych widać, że ktoś się uczy bądź nie ma do tego talentu ale ważne, że są. Jeszcze raz dzięki. A teraz przejdę do naszych orłów. Szukam strojów z mundialu w Korei ale nigdzie nei mogę znaleźć :-\ Ma ktoś takie stroje lub wie skąd można pobrać? Z góry dziękuję.
lukakosa:
witam panowie.jak wgrać stoje do kitserver skoro w folderze GDB/uni nie mam zadnych folderów ani mapy??
L.Donovan:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwitam panowie.jak wgrać stoje do kitserver skoro w folderze GDB/uni nie mam zadnych folderów ani mapy??
--- Koniec cytatu ---
KONAMI/PES2012/kitserver/GDB/uni/(Club,National,Classic,Euro itp)/np.Liba BBVA/np.Real Madrid i podmienisz , tylko pamietaj zeby nazwac stroj potem "kit" :D
Nawigacja
[#] Następna strona