Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje
Szukasz stroju? NAPISZ TUTAJ
Michał144:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpo porstu wejdz w google wpisz nazwe druzyny np. Queens Park Rangers i dopisz zawsze kits 12/13 i cos wyskoczy... ; )
--- Koniec cytatu ---
haha, ale mi chodziło o stroje do pes. :D Szukałem ich już sporo i nic :)
olmajti:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEhaha, ale mi chodziło o stroje do pes. :D Szukałem ich już sporo i nic :)
--- Koniec cytatu ---
to źle szukałeś. dopisz do wszystkiego 12/13 pes (lub png).
widziałem gotowe GDB: NCU, Borbeaux, OL, OM, PSG, ROMA, PSV- reszta jest albo w proszku, albo w fazie produkcji. przeszukaj zagraniczne fora a na pewno coś znajdziesz
Michał144:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE to źle szukałeś. dopisz do wszystkiego 12/13 pes (lub png).
widziałem gotowe GDB: NCU, Borbeaux, OL, OM, PSG, ROMA, PSV- reszta jest albo w proszku, albo w fazie produkcji. przeszukaj zagraniczne fora a na pewno coś znajdziesz
--- Koniec cytatu ---
No faktycznie są , znalazłem już kilka.Dzięki ;)
dabek1988:
SIEMKA mam taki problemik ze probowalem zrobic sam stroj Floty Świnoujście Fantasy ale mi nie idzie chodzi mi oto zeby jeden byl czary ze wstawkami zielonymi i znaczkami Monster Energy a drugi Bialy z tymi samymi wsatwkami a numerki zeby mialy znaczek zamiast ekstraklasy czy tam I ligi mialy ta trupia czaszke co Ken BLOCK ma stylu na koszulkach . Dalo by rade cos takiego stworzyc ?????
lanczkos:
Witam, poszukuje strojow Brazylii. Obojetnie jakie, jednak najlepiej by byly 2012-13 :)
Nawigacja
[#] Następna strona