Dział Ogólny > PES 2012
DLC już we wtorek!
Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdo jakiej fify szczylu jestem pesem od poczatku wiec czego marudzisz gowniarzu
--- Koniec cytatu ---
Krzysztof po co te nerwy zachowaj klasę ;)
REJESTRACJA lub LOGOWANIEco za gowno ten nowy DLC porazka co z tego ze sa transfery jak nie ma stroi w premier league i te nazwy druzyn porazka niepotrzebnie to gowno wgrywalem
--- Koniec cytatu ---
sam zauważ że to Twój błąd bo jeżeli jesteś z PESem ;) od zawsze to powinieneś to wiedzieć że DLC nigdy nie poprawiało nazw i strojów ekip! ;) Big up ;) Oczywiście stroje tych licencjonowanych ekip więc to nie tyczy się PL... ;)
Irius:
Mam problem natury technicznej. Mianowicie wchodzę w extra content, pobieram DLC, pasek ładnie leci do końca lecz potem wyskakuje Tabelka z napisem Installation Failed. Da się jakoś zaradzić, np. poprzez ściągnięcie DLC ręcznie? Tylko nie wiem gdzie mogę pobrać, bo nie znalazłem.
szymonn:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Carlos:
Tu masz do pobrania DLC
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Plik dt0f.img do C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012\download
Wlaśnie ja mam ten sam problem że wyskakuje Installation Failed, nie wiem czy to jest wina tego iż gram na PESEdit czy problem leży gdzie indziej, próbowałem też tak że ściągnąłem to DLC i wrzuciłem do Folderu ale jednak to nic nie pomogło. Z góry dziękuje za pomoc :)
Adrix:
Hej czy jak mam patcha 1.0 to lepiej nie wgrywać DLC ??
Nawigacja
[#] Następna strona