0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Z chęcią bym wam pomógł, ale jestem już zajęty jednym projektem. Jak uda się skończyć tamten przed waszym, to z przyjemnością dołączę.
Komentarz przed spolszczeniem? Bardzo wątpię, wy skończycie komentarz w grudniu, pod koniec grudnia chyba, a spolszczenie wyjdzie po premierze pes'a 12 w polsce.
Najwazniejsze na razie jest spolszczenie ... , komentarz to sprawa drugorzędna.
doceniam pracę ale nie skorzystam. mój angielski nie jest aż tak słaby żeby nie zrozumieć opcji w grze a jeżeli nawet czegoś nie rozumiem to mam tłumacz. za rok będzie po polsku to super. ale jakoś nie uznaję takich amatorskich tłumaczeń chociaż doceniam pracę i jej nie potępiam. uważam jedynie, że do gry takiej jak pes tłumaczenie nie jest potrzebne. ale to tylko moje zdanie.
Cały czas, równomiernie do przodu
A wiecie czy będzie premiera w Polsce, jak tak to czy będzie w dniu premiery ?
jakoś Cię nie kojarzę?
Jezu ale po co wam Pes z innego sklepu ? Kupcie sobie z polskiego sklepu z ultimy.pl, tylko przez pesleague.pl, przeciez premiera jest juz od dawna ... i wiekszosc osob z tego forum Pes'a juz ma, tak samo jak ja od 2 dni.
Nie gram online, więc mam pytanie. Co oznacza "Match lobby"? Dosłownie raczej nie da się tego przetłumaczyćJutro będą screeny