doszłem
LOL?
Ja cały czas gram w 2011, jakoś mi nie śpieszno do najnowszej wersji. Mam sezon 2018/19, zaczynałem w Legii, byłem tam 3 sezony, doszedłem nawet raz do finału LE, ale przegrałem z City. Gwiazdą drużyny był Cleverley (tak, ten z United). Po sukcesie postanowiłem się rozwijać i wyjechać do mocnego klubu, niestety oferty nie powalały. Wybrałem UD Leirie, mieli słaby skład i mały budżet, ale posprzedawałem pachołków, kupiłem kilku zdolnych zawodników i zatrudniłem paru bez klubu. Udało się zdobyć wicemistrzostwo Portugalii i awans do LE. Chciałem jeszcze nimi pograć, ale w lecie napłynęła oferta z Porto (zajęli 3 miejsce, zaraz za mną) i żal było odmówić. W pierwszym sezonie zdobyłem mistrzostwo, puchar i LE, gdzie pokonałem w finale Werder. Teraz po 4 sezonach mam 4 mistrzostwa, 3 puchary i 2 LE. W ostatnim sezonie doszedłem do finału LM, gdzie niestety przegrałem znów z City. Chciałem odejść, bo już mi się trochę znudziło to ciągłe wygrywanie po 5:0 w lidze (nigdy nie symuluję), ale jedyne oferty z zagranicy były od Ponferradiny z Ligi Adelante i Portsmouth. Wahałem się, czy nie odejść do Anglii, ale postanowiłem zostać jeszcze rok. Po tym sezonie już na pewno odejdę. Mam grupę LM z Interem, Stuggartem i Villarealem, po 4 meczach 10 punktów. W lidze też prowadzę. Wkurza mnie trochę to, że żadna większa gwiazda nie chce przyjść, bo "twój klub gra w niewystarczająco prestiżowej lidze"...
Mój skład się prezentuje tak:
-------------Gabulov---------------
----Garay/Otamendi----Lescott-----
Fucile-------------------------Gibbs
----------J. Moutinho--------------
---Prince Boateng------Ganso------
-Hulk-----------------------Neymar
----------Falcao------------------
Czasem też Neymar gra na szpicy, Prince na skrzydle, a Anyon (22 lata, 84 overall) w pomocy. Gabulov to bramkarz, którego kupiłem z 1.3 mln i była to najlepsza inwestycja w moim życiu. Uratował mi już nie jeden mecz.
Statystyki: OB 84, PO 83, NA 86
Gram oczywiście na klasie światowej