Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stadiony

Stadiony z PES 2011 działają w PES 2012-INSTRUKCJA!-Dodany FULL MAP!

(1/6) > >>

Radeqq81:
Na początek mała informacja. Stadiony wykonane do PESa 2011 działają w PES 2012!. Napiszę wam małą instrukcję jak je poprawnie wgrywac i pozmieniac. Całość polega tylko na dokładnym pozamienianiu numerków .bin :)

1) Sciagamy sobie albo otwieramy folder ze stadionem (jesli juz mamy sciagniety na dysku). Najlepiej, żeby stadion miał podstawową ilość plików, które są w Mapie, w przeciwnym razie nie do końca może byc kompletny w PES 2012.
2) Teraz zamieniamy numerki na podstawie REJESTRACJA lub LOGOWANIE z REJESTRACJA lub LOGOWANIE
3) Przydatne nam mogą się okazać także REJESTRACJA lub LOGOWANIE Jest to przydatne, kiedy w danym stadionie z PES 2011 mamy murawy w HD, wtedy podmieniamy tylko numerki na te, które znajdują się w Mapie PES 2012.
4) Tutaj z kolei mamy pełny map wszystkich stadionów w PES 2012(pozwala nam to w prosty sposób zamienić stadiony, które posiadają WIĘKSZĄ ILOŚĆ PLIKÓW niż te, które znajdują się w wyżej wymienionym podstawowym Mapie.

REJESTRACJA lub LOGOWANIE
5) Teraz wystarczy juz tylko skopiować zmodyfikowane pliki do kitservera do folderu dt07.img (jeśli takiego nie mamy należy go utworzyć)
6) Pamiętajcie w grze nie będzie tego widać przy wyborze stadionu, musicie wejsć w stadion, za który podmieniliście nowy. Za preview i nazwy odpowiada co innego :)

A teraz przykład na podstawie wybranego stadionu:
Załóżmy, że chce wgrać sobie stadion Craven Cottage.

Zamieniam wszystkie pliki, które są za niego odpowiedzialne z listą numerków PES 2012. Ja np. chcę, żeby podmieniał Ville Marie Stadium. Jeśli ktoś nie wie co odpowiada za textury itd zamieniamy tak jak na załączonym screenie ;) POWODZENIA!

Copyright: radeqq81

Ukassiu:
No super sprawa, bardzo fajnie że działają, będzie co wgrywać.;) No i brawo za super instrukcje.;)

TheBestCitizens:
Dzięki. Wgrałem sobie PGE Arenę.

MartinMata:
sciagnalem stadion Chelsea  od  Jenkey1002 do pes 2011 i wgralem go to pes 2012 jednak zostal tam jeden plik w dt07 ktory nie wiem jak zmienic nazwe do pes 2012 nigdzie nie ma a to wazny plik gdyz jak chce wlaczyc mecz to stadion ladnie dziala ale nie ma bialych lini bramkowych , roznych na srodku itp ; / kto pomoze ?

plik ktory zostal to unnamed_2389

Remoo:
Świetny poradnik też sobie wgrałem PGE Arenę : D
Mam tylko 2 pytania...

Jak zamienić np. zdjęcie KONAMI STADION w grze na inne?
Są już może wszystkie stadiony na Euro?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej