1. Pierwsza wersja zawierać będzie Ligę ZON Sagres, a w slocie D2 NPower Championship. Dlaczego? Nederland kilka postów wstecz wszystko pięknie wyjaśnił.
2. Uwierzcie, że za granicą naprawdę mało kogo interesuje nasza rodzima liga. Nie sądzę, aby wiele osób pobrało łatkę z T-Mobile i z PLP. I jaka tu ma być promocja forum?
3. Sadzę, że do końca listopada wyjdzie wersja numer 1. Obiecuję Wam, że będzie ona naprawdę świetna. OF-a pięknie przygotuję.
4. Jednak fani polskiej ligi mogą na coś liczyć. Jeśli znajdę chętne osoby do pomocy (sam przecież niczego nie ogarnę) wydam drugą wersję, która zawierać będzie naszą 1 i 2 ligę. Tego jednak na 100% nie obiecuję, aczkolwiek taki plan zamierzam wdrożyć.
5. Styczeń - wiadomo, okres przeprowadzania transferów. Od razu uprzedzam, że aktualizował będę wersję nr 1. Update z transferami wersji 2 też pewnie wyjdzie, lecz prace nad tym projektem powierzę komuś innemu, sam nie będę się tym zajmował.
Zrozumcie, że ja ponad PES-a przekładam życie towarzyskie. Mam co robić z czasem.
I proszę o to, aby nie sypały się na mnie gromy za to, że nie będzie polskich lig. Moja decyzja, koniec, kropka. Ponadto w tamtym roku wydałem moda z T-Mobile i PLP. Spotykałem się z komentarzami, że po co to, skoro nasze rozgrywki to bagno i syf.
Każdemu nie dogodzę. Z pozdrowieniami, Lewy23.