Dział Ogólny > PES 2012

myPES rusza w piątek!

<< < (3/8) > >>

DevilaN:
Ja mam szczególne dwa pytania:
1. Czy powiązane to jest z platformą PC? Czy jednak xbox, ps?
2. W jaki sposób zintegrować profil z kontem MyPES? Niby jest tam prosta instrukcja, ale ja nadal nie potrafię tego poczynić.

cid:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE1. Czy powiązane to jest z platformą PC? Czy jednak xbox, ps?
PC również.

--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIE2. W jaki sposób zintegrować profil z kontem MyPES? Niby jest tam prosta instrukcja, ale ja nadal nie potrafię tego poczynić.

--- Koniec cytatu ---
W profilu, który tworzy się na początku gry. Masz go w głównym menu, pod nazwą "Personal settings" . Wybierasz profil, a nastepnie "Facebook settings". To wszystko.

biereek:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmasz coś do ukrycia? :D

--- Koniec cytatu ---

Może niektórzy są kozakami na forum i ircu a w realu jest trochę inaczej i boją się ujawnienia swojej twarzy i tego, że tak naprawdę są leszczami. :D

Risto-pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMoże niektórzy są kozakami na forum i ircu a w realu jest trochę inaczej i boją się ujawnienia swojej twarzy i tego, że tak naprawdę są leszczami. :D

--- Koniec cytatu ---
może i tak ale znam jednego gościa co zapraszał do siebie na naszą klasę kolesi a potem fabrykował różne zdjęcia i szydził z niektórych

zapala1994:
co jest z ta aplikacja mypes  zrobiłem wszystko jak trzeba i dalej nie pokazuje moich wyników na fejsie  WTF????

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej