Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Nowe DLC 11.10.2011 from KONAMI

<< < (4/12) > >>

danielgrela57:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmam takie pytanie , na gołego PESA 2012 wrzuciłem jakiegoś pacha PESEdit_2012_Patch_1.0 który dodał oryginalne stroje , herby i Bundesliga i po pobraniu tego data pack angielska i portugalska liga mnie ma herbów wie ktoś dlaczego ??

--- Koniec cytatu ---

Powodem jest Brak kompatybilności w/w Patcha,  który zainstalowałeś z nowym DLC. Pozostaje tylko czekać na nową wersją zgodną z DLC. ;) A jak na razie grać na "czystym" PESie ;)

NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmam pytanie czy grajac w master ligue mozna samemu zmieniac skład przed meczem?jak tak to w jaki sposob?

--- Koniec cytatu ---

Tak. Jak klikasz next match to wyskakuje Ci strip, kick off, i gameplan. Klikasz w to ostatnie i tam zmieniasz skład, mam nadzieje, że oto chodziło. :)

osi1905 - Tak, nie instaluj żadnych patchy. Instalujesz wersje 1.01 od KONAMI + DLC i nic więcej.

Lacan:
to się w głowie nie mieści cały dzień ludzie marudzą w różnych tematach że im dlc z różnymi patchami nie działa, zero myślenia, zero czytania szkoda gadać

kgb1982:
czemu nie moge grac meczy w master lidze tylko komp sam gra

tyzajaz:
HA DLC w końcu jest :) Szkoda że pod żadnego "pesedit" nie pasuje :) . Ale o dziwo mam Patcha 1.0 podmieniłem to DLC i mam prawie wszystko :) Oprócz herbów 2 Bundesligi Bundesligi i niektórych Premierchip :) Może już w 1.3 bd to chodziło :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej