Dział Ogólny > PES 2012

PES2012 - Master League Online

<< < (41/43) > >>

rafaler:
SIEMKA WIE KTOS JAK WYLACZYC PRZECIWNIKOWI PAUSE, KURCZE GRAM TURNIEJ WYGRYWAM KONCOWKA MECZU A TU BAŁWAN PAUSE BIERZE WRRRR...
WIEM  ZE JEST TO MOZLIWE JAK JESTEM PRZY PILCE PRZECIWNIKOWI MOZNA TO ANULOWAC ALE JAK...

Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESIEMKA WIE KTOS JAK WYLACZYC PRZECIWNIKOWI PAUSE, KURCZE GRAM TURNIEJ WYGRYWAM KONCOWKA MECZU A TU BAŁWAN PAUSE BIERZE WRRRR...
WIEM  ZE JEST TO MOZLIWE JAK JESTEM PRZY PILCE PRZECIWNIKOWI MOZNA TO ANULOWAC ALE JAK...

--- Koniec cytatu ---
wylaczyc nie mozesz.. :) z tego co wiem to na mecz przypada nam 2 min pauzy wiec jezeli on wykorzystal juz tyle bo wlaczal calyczas to w koncu jej nie bedzie mogl wlaczyc.. ;) bedziesz musial poczekac niestety.. ;) A nawet jak Ty jestes przy pilce to przeciez on nie moze Ci Pauzy wlaczyc..! Pilka musi opuscic plac gry - aut,rog,karny.. ale nie podczas rozgrywania pilki, wtedy jedynie moze zrobic ''prozbe'' o Pauze ktora mu sie pokaze na ekranie i bedziesz tam widzial odrazu ile mu zostalo jeszcze sekund jej wykorzystania.. mam nadzieje ze wytlumaczylem.. ;)

19jaro86:
Witam.

Jestem nowy (3 dni mam PES-a), mam pytanie, czy da się zmienić drużynę w MLO ? Wziąłem sobie Man City ale chciałbym zmienić. Wiem że to nie ma żadnego znaczenia w MLO,ale mimo wszystko chciałbym to zmienić.

Artur 7:
jak bedziesz w menu masz Copy Design Team

rafaler:
to akurat wiedzialem cholera ale powiem ci szczerze ze ja tez wcisnelem pause koles gal w obronie caly czas przy pilce dostal kose ale mecz sie nie przerwal mimo to ze mialem czasu fulla, cholera jak on to zrobil..

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej