Polecam Kakute za 700tys.. zajebisty jest I Anderw Jonhson z Fulham , i Javi Venta
Nie ogarniam :/ I jak tutaj nazbierać na super gwiazdy po 30 mln... ehhh :/ Od wszystkich dostaję po łbie A Ci co mają skład oparty na samych gwiazdach światowej piłki niewątpliwie grają na jakimś cheacie bo niestety ale w nieco ponad dwa tygodnie nie da się tyle osiągnąć.
trochę dziwne te Master League Online. Ja nie kupiłem jeszcze nikogo a za przeciwnika dostaje gościa który ma same gwiazdy w drużynie min. Ronaldo ,Messi ,Robinho, Robben .I jak tu wygrać ? Swoja droga przegrałem "tylko" 4:2
Ja narazie mam kupionych w obronie Nuno Henrique Javi Venta, W ataku Andrew Johnson I Kakuta. I większość meczów wygrywam i remisuje nawet z dobrymi.
Pomyliłeś kolego tematy To jest Master League Online.
Ja kupiłem braszczykowskiego () cisse i balotelliego. I teraz kasy mi brakuje na kontrakty. Cięzko jest wygrywać z ludzmi z D1. Według mnie powinno tak być że początkujący gracze grają z ludzmi z tej samej ligi.
Wystarczy w ustawieniach ustawić, że grasz z ludźmi, którzy mają taki sam poziom jak ty (nie dotyczy turniejów typu open).