Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PODZIEL SIĘ DRUŻYNĄ. (Proponujcie jaką drużynę byście chcieli)
RoGalos:
Ponawiam zapytanie...posiada ktoś Legię Warszawa? Wystarczy zmieniona nazwa drużyny z logiem i strojami...
aaddaammlloosskkoott:
macie może patcha z Górnikiem Zabrze?
marcin1111151:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEjeśli ktoś wie jak eksportować drużynę z PES 2011 do 2012 to udostępnię Coca-Cola Team (dla tych, co pamiętają moją karierę ;))
--- Koniec cytatu ---
A ja będę :D? Jak tak to z miłą chęcią pobiorę :D
PortoFan:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA ja będę :D? Jak tak to z miłą chęcią pobiorę :D
--- Koniec cytatu ---
tak, bo byłeś w drużynie kiedy kończyłem, niestety ja się nie dowiedziałem jak eksportować z 2011 do 2012, więc dopóki się nie dowiem, nie będzie drużyny :D
bialko87:
co do zrobienia drużyny B klasowej raczej nie będzie problemu bo wiele informacji jest podanych na stronach interenetowwych ale pomyślcie co by było jak by tak grać ML zaczynajac od B klasy grać puchary okręgowe liga kurcze co to Byłby za patch:D Ekstraklasa I liga II liga IIIliga IV liga Liga okregowa A klasa i B klasa przez 7 sezonów trzeba było by przepracować aby grać w ekstarklasie a póxniej moze oferta od prowadzenia reprezentacji. PES ma lepszą grywalnosć ale Tryb Managerski fify jest owiele brdziej rozwiniety i to mnie boli bo jestem fanem pesa a jezeli chodzi o tryb managerski to jest za fifa nawet w SWOS na amige jako manager dostawało sie oferte pracy w innej druzynie i reprezentacji. PES niestety jeszcze nie doszedł do czegoś takiego a szkoda bo gra wtedy by zmiotła Fifę.
Nawigacja
[#] Następna strona