Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PODZIEL SIĘ DRUŻYNĄ. (Proponujcie jaką drużynę byście chcieli)
Bossman:
Kurczę, ostatnio mam mało czasu na robotę. Więc chciałbym poprosić jakiegoś użytkownika który długo przebywa przy kompie i gra w Pes'a 2012, o drużynę L.A Galaxy. W Fifie 2011 ciekawie mi się nimi grało i teraz chciałbym spróbować w Pesie 2012
michu5:
jak ustawic rozdzielczosc obrazka??????? Chcialem wrzucic logosy, ale sa wieksze, wiec probuje je zmniejszyc i dupa, nie da sie. Jak to zrobic?
Bossman:
Masz program Infranviev i wchodzisz w Image,Resize/Resample i tam zmieniasz rozdzielczość
michu5:
Myślę, że wątek do przypięcia.
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMasz program Infranviev i wchodzisz w Image,Resize/Resample i tam zmieniasz rozdzielczość
--- Koniec cytatu ---
Zmieniłem rozmiar przez imageshacka, ale na forum powinien dzilac kod html, albo powinna byc możliwa chociaż opcja zmiany rozdzielczosci wyświetlania obrazka przez bbcode.
NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKurczę, ostatnio mam mało czasu na robotę. Więc chciałbym poprosić jakiegoś użytkownika który długo przebywa przy kompie i gra w Pes'a 2012, o drużynę L.A Galaxy. W Fifie 2011 ciekawie mi się nimi grało i teraz chciałbym spróbować w Pesie 2012
--- Koniec cytatu ---
Przecież ten zespół jest w Fire Patch, i chyba PESEdit. ::)
Nawigacja
[#] Następna strona