Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Inne

Poland VS Spain

(1/2) > >>

ziomeq21:
Ja z kolegą ( Dj_Dami_14 ) rozegraliśmy pare spotkań w trybie community grając 1v1, graliśmy mistrzostwa Europy 2012, akurat w koszyku była Hiszpania i Polska, postanowiliśmy nagrać spotkanie, i zrobić z niego skrót. Niestety jedna z muzyk jest objęta prawami autorskimi więc musiałem wybrać jakąś muzyke z youtube.. ; /

Oto co nam wyszło:

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Marcin14:
Fajnie przynajmniej nie było 6:0 ;)
Tylko jak już takie coś robiliście to mogliście wstawiać te nazwiska strzelców jak jak u Iniesty bo 3 następne są niewidoczne bo zasłania obrazek.

ziomeq21:
wiem, to przypadek, ponieważ ten obrazek doszedł do filmu na samym końcu. zapomniałemo nim , a o tym że będzie zasłaniał nazwiska wogóle nie pomyślałem. ; /

bachu12:
Jak kogoś by to zachęciło to zapraszam do obejrzenia też mojego filmiku z kariery BaL. Będę próbował codziennie dodać chociaż 1 filmik.

mapizzo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa z kolegą ( Dj_Dami_14 ) rozegraliśmy pare spotkań w trybie community grając 1v1, graliśmy mistrzostwa Europy 2012, akurat w koszyku była Hiszpania i Polska, postanowiliśmy nagrać spotkanie, i zrobić z niego skrót. Niestety jedna z muzyk jest objęta prawami autorskimi więc musiałem wybrać jakąś muzyke z youtube.. ; /

Oto co nam wyszło:

--- Koniec cytatu ---

Jak zrobiłeś , że jak prezentują druzynę ,,POLSKA'' to 4 osoby Trzymają flagę polski ???

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej