Przede wszystkim należy ściągnąć sobie "Adboard Server" by Jenkey1002.
Adboard server to nic innego jak pliki band na wszystkie stadiony, podzielone na foldery dt07, dt08 i dt0b (ten folder współgra ze stadionami ze "stadium servera" - również od Jenkey'a.
Wydaje się, że to wszystko powinno prawidło działać gdy mamy zainstalowany Gameplay by Jenkey, adboard server by Jenkey i stadium server by Jenkey.
Ja mam w sumie tylko adboard server (mam wrażenie, że gameplay nie współgra mi do końca z grą) i wszystko chodzi jak należy. Miałem stadium server-ale wtedy gra lubiła się zawieszać, wyrzucać itp. Pozbyłem się tego - i nie mam już żadnych takich problemów.
Jeszcze jedna sprawa - nie wiem jak u innych - ale u mnie wszystko działa prawidłowo tylko z plikami band w folderze dt07, tzn:
unnamed_2931
unnamed_2933
unnamed_2942
unnamed_2943
- bez tego bandy były wyświetlane nieprawidłowo, kilka naraz, ucinało itd. Także oprócz adboard servera proponuję ściągnąć i dorzucić bandy wykonane np. przeze mnie
.
Gdy już wszystko będziecie mieć zainstalowane - wystarczy ściągnąć nasze bandy i pozamieniać je za pomocą Game Graphic Studio.Amen.