Archiwum > Rozrywka

Oceń swojego poprzednika..

<< < (27/142) > >>

Sandman:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEHeh, jesteś na forum 12 godzin i już znasz większość, a więc przejdźmy do rzeczy...

Nick: Człowiek-piasek, jeżeli ktoś nie zna angielskiego...a co tam, 6/10
Avatar: Wojtek Szczęsny, wszystko jest spoko, tylko nie sądzisz że awatar jest za długi. 6.5/10
Sygnatura: Ciekawe wykonanie. 8.5/10
Użytkownik: Jest tutaj tak jak wspomniałem 12 godzin, i już większość użytkowników poznał, a więc za szybkie zapoznanie, mogę tobie dać 6/10

--- Koniec cytatu ---

Obserwowałem te forum od pół roku... :D

Artur 7:
Nick: Rageman - Ciekawy 9/10
Awatar: Buty Nike, nie wiem czy Twoje, ale lubię niebieski i biały kolor, i firmę Nike 7/10
Sygnatura: Chyba brak
Użytkownik: No długo tu jest patrząc na czas spędzony na Forum. Kiedyś mnie pouczył, a dobrej rady nigdy za wiele. Dla mnie jednak jak na 16 lat próbuje być nieraz "za bystry" no chyba że ma taką wiedzę i doświadczenie to OK. Ogólnie w porzo. 7/10

Jeffreo:
Nick: Imię i numerek, ale nie wiem od czego, ale w sumie dobre. 6.5/10
Awatar: Ronaldo i Zidane, jest super bo bez kolorów i dopasowane do rozmiarów dozwolonych na forum. 8/10
Sygnatura: Wszystko gra, tylko że białe tło psuje ten wygląd. 5.5/10
Użytkownik: Jako że dużo czasu poświęca na robienie spolszczenia, należy mu się ''podwyżka punktowa''. Widzę że ''pan'' ma 21 lat (ja mam 12 i nie mogę się inaczej odnosić do osoby pełnoletniej, w ogóle mi nie znanej), i na pewno w takim wieku, większość osób ma dużo w głowie :). 8.5/10

Michal16ZenitSP:
Nick: Dość oryginalny, choć nie wiem skąd się wziął 7/10
Sygnatura:Powiem,że nawet zabawna jest, a co tam 8/10
User:Piszę po polskiemu(:D), prowadził karierę LFC i nie jest idiotą(choć nie wiem co o mnie sądzicie), sympatyczny chyba,no nie wiem co jeszcze napisać 8/10

Gap12:
Nick:6/10 mało oryginalny imię a także nazwa klubu Zenit ale nie jest najgorzej
Avatar: 5/10 Niezbyt przypadł mi do gustu.
Sygnatura:9/10 Podoba mi się a ponadto lubię Marsylię
Użytkownik: 9/10 Nie znam go jakoś dobrze ale wydaje się spoko i prowadzi ciekawą karierę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej