Archiwum > Rozrywka

Oceń swojego poprzednika..

<< < (28/142) > >>

chmielu2108:
Nick : Krótki ,łatwy do zapamietania. Nawet mi sie spodobał. 7/10
Avatar: Ładny ,no i Barcelona. 8/10
Sygnatura : Z Messim ładna ,ale ta druga okropna. Sumując 5/10
Użytkownik : Nie znam więc lepiej nie będe się wypowiadał. Ale dam 6/10 :)

EDIT: Oceniając Avatar widziałem tylko głowy graczy ,bo nie załadował mi się odpowiednio, nie widziałem, ze jest tak rozciągnięty. Zmieniam ocene na : 2/10.

Sandman:
Nick:chmielu2108 spoko. 9/10
Sygnatura:Usebar'y Barcelony i Tottenhamu 10/10
Usuer:Nie znam, ale fan Barcy 11/10 :D

Nederland:
Nick: był kiedyś taki w Spidermanie. Fajny chłop z niego wbrew pozorom był. 6/10
Sygnatura: jeśli już grafiki z muzykami, to na pewno nie z raperami. 4/10
User: jeśli za samą sympatię fanowską ukierunkowaną w stronę Barcelony ocenia ponad skalę, dodając przygłupawą emotkę, to na pierwszy rzut oka nie jest wart uwagi. Dopiero co się "wprowadził", b/o.

rageman:
Nederland - całkiem niezły, choć kreatywność to tu nie była grana jakaś szczególnie, mimo to 7/10

Av - dość mroczny, całkiem intrygujący i przykuwający uwagę, 8/10

Podpis - średnio mi się podoba, ale w dobie karier w podpisie ten obrazek jest wyróżniający za co 7/10

Użytkownik - inteligentny, posiadający konkretne argumenty, potrafi bronić swojego zdania, jego wypowiedzi nie kaleczą naszego języka ; choć czasem trochę irytuje mnie jego zbytnia pewność siebie, mimo to 9/10

NexaT:
Nick: Ciekawy, szczerze to nie wiem skąd go wymyśliłeś. Może jakiś komiks, nie mam pojęcia, ale wiem, że nicki z małej litery są coraz "modniejsze". 8/10
Avatar: Lubię buty Nike, ciekawy pomysł. 7/10
Podpis: Bardzo prosty userbar, jeden z najprostszych. Nie wygląda za ładnie. 3/10.
Użyt.: Nie będę kłamał, zna się na rzeczy, nie spamuje i pisze sensownie. Nie darzymy się sympatią, ale oceniam obiektywnie. 8/10.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej