Archiwum > Rozrywka
Oceń swojego poprzednika..
Artur 7:
Nick: Ciekawy, inny 8/10
Awatar: Prosty, schludny, przejrzysty 9/10
Sygna: Bardzo lubię Ronaldo za to co potrafi, ale z tą "mordą"- miną, strasznie mnie denerwuje 2/10
Użytkownik: Jakby nie podał w profilu, że ma 13 lat to może nie miałby tylu problemów/oponentów na Forum - a czemu je ma, bo nie ma jeszcze takiej wiedzy (na różne tematy) i nie zna jeszcze życia tak jak mu się wydaje... a próbuje pokazać co innego... Często wpada w pułapki same przez siebie wykopane i nie może się z nich wydostać, a mimo to zawsze próbuje znaleźć na wszystko wytłumaczenie i takich ludzi się nie lubi... Ja jak miałem 13 lat to 3małem z chłopakami z mojego wieku, bo mieliśmy o czym pogadać i nie widzieliśmy jeszcze dużo... Ale kręciło mnie zawsze jak byłem ze starszą ekipą... Niestety, ale nie byłem na ich "poziomie" po prostu byłem dla nich dzieciakiem... 6/10
PortoFan:
nick - zwykłe, ale dobry jest, 8/10
avatar - spodobał mi się :) 9/10
sygnatura - nie podoba mi się, kształt i sama zawartość, 3/10
użytkownik - jest dobry, pamiętam, że miałem go w swojej karierowej drużynie :D
oprócz swojej opinii należy dodać fakt, że tworzył spolszczenie (nikt go nie musiał zmuszać, robił to bezinteresownie) i za to dam mu 10/10 :)
blackout.:
nick - taki zwykły, PortoFan - spoko 6,5/10
avatar - bez napisu byłby lepszy, a tak to 8/10
sygnatura - dosyć stare zdjęcie i słabo atrakcyjne graficznie. Niech będzie 6/10
użytkownik - kojarzę tego usera, aczkolwiek nie miałem z nim jakiejś bliższej styczności. 8,5/10
Douglas:
nick- kojarzy mi się z piłkarzem, spoko 8/10
avatar- gościu rapujący.. dobry 7/10
sygnatura- z linkin park, kolor troche za ciemny jak na mój gust niech będzie 6/10
użytkownik- ma napisane tyle wiadomości że tyle bym nie napisał przez parę lat, widać że długo siedzi przy tym forum 9/10, spoko gość ;)
Jeffreo:
Nick: Carol (Chrismas :D), nie co ja tu będę majstrować, Carol to chyba od imienia Karol a Inho to od jakiegoś piłkarza z Brazylii, nie za bardzo mi się podoba (za dużo liczb). 5.5/10
Avatar: Herb Lecha...jeszcze z białym tłem. 2.5/10
Sygnatura: Widać że ty to zrobiłeś, białe tło wszystko psuje. 4.5/10
Użytkownik: Nie znam, ale często widywałem na forum jego posty, ostatnio coś przebywa dużo na FP. Na razie to b/o
Nawigacja
[#] Następna strona