Archiwum > Rozrywka

Oceń swojego poprzednika..

<< < (31/142) > >>

Nederland:
Nick: Trochę spieprzył możliwość zmiany nicka, ale przynajmniej wybrał sobie lepszy niż poprzednio. 23 to jak mniemam numer z boiska. 5/10
Avatar: Logo PES 6. Idealny dowód na brak grywalności serii, skoro wiele osób sięga po pięcioletnią legendę. 2/10
Sygnatura: życzenia. Nienawidzę świąt, więc będę ultra-zły i dam 1/10.
User: miałem z nim kiedyś dość poważny zatarg. "Poważny" z racji stopnia zaawansowania, bo został wywołany bodajże byle pierdołą. Mi już dawno przeszło, nie wiem jak jemu. Nie mniej darzę go szacunkiem - jeśli to można tak nazwać - jak mało kogo tutaj. 8/10

blackout.:
Nick: poprzedni lepszy, ja głównie pamiętam go z tamtych czasów, ale ten też jest spoko. 7/10
Avatar: epicki PES 6. Klasyka. 8,5/10
Sygnatura: Wesołych Świąt! Ciekawe, ciekawe... 5,5/10
Użytkowników: ogólnie znam go od bardzo pozytywnej strony, zawsze można było z nim popisać na PW, pomagał mi też w jednym z patchów. Ogólnie spoko gość. ;) 9,5/10

EDIT: Widzę, że Nederland mnie wyprzedził. Jakby co to do Lewego. :)

Lewy23:
Smolarka już oceniałem, więc teraz dokonam opisu Nederlanda.  :)

Nick: Pewnie od ulubionej reprezentacji. 7/10.
Avatar: Ten typek to chyba Enrique Iglesias. Nie lubię gościa i avatar także średnio mi się podoba. 4/10.
Sygnatura: Nie wiem dokładnie co to. Też nie za bardzo mi się podoba. 3/10.
Użytkownik: Tak, pamiętam nasz konflikt, ale mi także przeszło. Nederland to osoba wykształcona, z charyzmą. Nie kaleczy naszego języka - jak mało kto. 8/10.

kmiron#10:
Nick: Krótki, zwięzły, w sam raz. 8/10
Avatar: Też przepadam za PESem 6. Do tego znalezione dobre logo, bez białego tła. 10/10
Sygnatura: Zwykła, nic specjalnego, to nawet nie jest sygnatura 5/10
Użytkownik: Inteligentny, wie czego chce, znakomity patchmaker i karierowicz. Kiedy potrzebowałem pomocy, nie było problemów. 10/10

blackout.:
Nick: krótki z numerkiem na końcu. xd Pewnie jakaś ksywa... 7,5/10
Avatar: widać, że wielki fan Śląska Wrocław. Akurat ten klub jest mi obojętny, więc 7/10
Sygnatura: taka trochę uboga i niezbyt fajna graficznie, ale czasami lepiej mniej niż więcej. xd 5,5/10
Użytkownik: znam tego usera, ale jakiejś bliższej styczności z nim nie miałem. Niech będzie 7,5/10

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej