Archiwum > Rozrywka
Oceń swojego poprzednika..
NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENick: nie powiem, że bardzo ciekawy. Nie wiem nawet o co chodzi, ale podoba mi się. 8,5/10
--- Koniec cytatu ---
Nick został zrobiony na zasadzie: wpisz byle co. :D
Nederland:
--- Cytuj ---en typek to chyba Enrique Iglesias.
--- Koniec cytatu ---
Jezu, nie. To Arnalds jest.
Nick: kiedyś nie lubiłem Smolarka, a teraz jak mało kto chciałbym, by w optymalnej formie wrócił do kadry... Drugi Kuźba czy Piechna się z niego niestety zrobił. 6/10
Avatar: Shinoda chyba. Takie sobie, mam alergię na raperów. 3/10
Sygnatura: jeśli mam być szczery, to strasznie gównianie to wygląda. Kiedyś miałeś lepszy baner w podpisie. 2/10
User: coś go mało widać. Kiedyś pamiętałem go jako niezłego debila, ale widać wydoroślał. Trochę mało się udziela w moich ulubionych działach, więc nie mijamy się zbyt często. Nie mniej póki co złej opinii o nim nie mam. 6/10
D17:
Nick: Kojarzy mi się z Holandią i z miastem w USA.Jest bardzo oryginalny.Spotkałem się już z nim bodajże na devilpage lub manusite nie pamiętam.8/10
Avatar:Każdy wstawia herby itp swojego ulubionego zespołu ty potrafisz okazać to słowami.Nie wiem kto jest na avatarze daje 5/10
Sygnatura:Nie wiem czemu ale pierwsze skojarzenie to Czarnobyl :D elektrownia atomowa w tle i ten samochód też wschodnioeuropejski. 9/10
User:Bogata wiedza na temat futbolu. Wiele osób nie potrafi sobie poradzić ze zrozumieniem twoich wypowiedzi.Inteligentny - nawet bardzo ;) 9/10
NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie wiem kto jest na avatarze daje 5/10
--- Koniec cytatu ---
Mocne..!
--- Cytuj ---Jezu, nie. To Arnalds jest.
--- Koniec cytatu ---
krolewski1902:
Oceniam D17
Nick --- kojarzy mi sie z pierwsza litera imienia i wiekiem (17 wtedy jak sie zarejestrowales) 7,5/10
Avatar --- ostatnio miales inny bo pamietam, a ten obecny moze byc chociaz taki monotonny 6/10
Sygnatura--- brak
User --- wiem, ze lubisz( a moze nie) Real Madryt bo czesto widze Cie na watku zwiazanym z Tym klubem, zatargów z Toba nie mialem wiec daje 9,5/10
Nawigacja
[#] Następna strona