Archiwum > Rozrywka
Oceń swojego poprzednika..
João:
Nick: Prosty jak budowa cepa 9/10
Avatar: Kiepski i na dodatek słaba jakość 4/10
Sygnatura: Profesjonalnie wykonana 8/10
User: Mam nadzieję, że jest inteligentny 8/10
Mejor:
Nick: Fajny, właściwie co tu komentować taki normalny 8/10
Avatar: Tango 12 na tle Pałacu Kultury, piłeczka fajna, avek też nieźle wygląda 7/10
Sygnatura: Polska kolonia w Dortmundzie, bardzo dobre ujęcie 7/10
User: "Świeżak", może pozostawię bez oceny -/10
Nederland:
Nick: mam alergię na hiszpańszczyznę. 1/10
Avatar: twarz Jokera bez tła. Motywy z tą postacią są tak popularne w sieci, że aż idzie się porzygać. 3/10
Sygnatura: klub hiszpańskiego prototypu Manchesteru City, tyle że wzbogaconego o ciekawą historię. Przynajmniej grafika ładnie wykonana. 6/10
User: nie wybija się z tłumu, ale nie jest głupi i dobrze radzi sobie z grafiką. Mi to wystarczy. 6,5/10
kmiron#10:
Nick: Nazwa kraju jako nick? Nie podchodzi mi. 3/10
Avatar: Za Iglesiasem nie przepadam (o ile to on), ale avatar na pewno ciekawy, taki tajemniczy, przyciągający uwagę. 8/10
Sygnatura: Mała, niewidoczna, trudno coś z niej odczytać. Poniżej link do kariery, której user dawno nie prowadzi. 2/10
User: Powiem tak - na pewno inteligentny, tym wyróżnia się spośród użytkowników tego forum. Ale niestety wszystko mu się nie podoba, zawsze znajdzie coś, do czego może się przyczepić. Od siebie nie daje nic, tylko krytykuje (jak na Polaka przystało). Przyjmuje pozę intelektualisty, który na wszystko patrzy z góry. Nie wstawia emotikon, aby podtrzymać swój wizerunek, bo to uwłacza jego godności. Zawsze mnie irytował, i choć jak napisałem wyżej doceniam jego inteligencję, mogłaby być pożytkowana w inny sposób... 3/10
pawlodar_10:
Nick: Może być, w sumie nic specjalnego, ale to nawet lepiej 6/10
Avatar: Słaby, nie podobają mi się jakiekolwiek napisy w avatarze, zwykle są rozmazane, albo za małe 3/10
Sygnatura: Dużo ładniejsza niż avatar, ciekawa, ładnie wykonana 7/10
User: W sumie nie wiem po co się tu udziela skoro kiedyś stwierdził, że idzie i założył swoje forum. Ale niech będzie, nie moja sprawa. Nigdy nie było z nim problemów 6/10
A w avatarze Neda jest Olafur Arnalds.
Nawigacja
[#] Następna strona