Archiwum > Rozrywka

Oceń swojego poprzednika..

<< < (37/142) > >>

kmiron#10:
Tak, udzielam się umiarkowanie, tzn. tylko w Hyde Parku sporadycznie i w dziale z karierami. Ale przede wszystkim działam na innym forum i idzie nam całkiem nieźle... Nie rozwijając dyskusji na ten temat ocenię pawłodara.

Nick: Strzelam, że od imienia Paweł i nazwiska Włodarczyk. Jeśli nie, sorry. Numer pewnie z boiska, może ulubiona cyfra? Wpada w ucho i dobrze się go zapamiętuje. 7/10
Avatar: To, co u Nederlanda - tajemniczy, interesujący, z pewną tajemnicą w tle. 8/10
Sygnatura: I znów mało widać... 3/10
Użytkownik: Nie miałem z nim większej styczności, ale wrażenie robi dobre. Spodobał mi sie jego jeden post: "Dlaczego przy rejstracji nie ma testu na inteligencję?". Tekst bardzo błyskotliwy i w pełni się z nim zgadzam. A sam user 7/10.

Nederland:
Miło wiedzieć, że według mnie samego nieużywanie emotikonów uwłacza mojej godności. Dotąd sądziłem, że nie stosuję ich dlatego, że to nie w moim stylu i jest to dla mnie niewygodne, ale jak widać człowiek uczy się przez całe życie. Dobrze chociaż, że większość z was nie ma pojęcia, kim jest Arnalds, bo jeszcze bym przeczytał, że jestem snobem słuchającym koncertów pianistycznych i chodzącym co tydzień do filharmonii.

Nick: pewnie pseudonim i numer na boisku. Nic specjalnego. 5/10
Avatar: przypomina mi Ala Pacino albo chociaż kogoś osadzonego w gangsterskich klimatach lat 70'. Co jak co, ale wygląda to świetnie. 10/10
Sygnatura: Payne, albo chociaż ktoś go przypominający. Szkoda tylko, że grafika prezentuje dość kiepskie ujęcie. 9/10
User: On, Irius i pewnie jeszcze ktoś powstrzymali mnie od przekonania, że kibicowanie Barcelonie wiąże się z martwicą mózgu - a po swoich wcześniejszych przeżyciach nie byłem daleki od wysunięcia takiego wniosku. Chwała mu za to. 10/10

Żal mi kasować tego, co napisałem. Może komuś się przyda.

Nick: to samo, co wyżej. 5/10
Avatar: Silesia, goł ełej. A jakość wywołuje śmieszność. 2/10
Sygnatura: tu jest znacznie lepiej, ale przydałoby się opanować znajomość pewnego taga. 7/10
User: eposy można o nim pisać. Jedna z tych osób, które uznały, że będą fajne, jak spróbują mi dokopać, ale srogo się zawiodły i zaczęły wypisywać, jaki to ja jestem zły, dlaczego robię to co robię i stworzyły mój profil psychologiczny. Nigdy nie zrozumiem motywów takich ludzi, ale może to i dobrze, bo by mi się jeszcze smutno zrobiło. 2/10

kmiron#10:
Tak jak już mówiłem - mógłbyś kiedyś poważnie potraktować coś, co o Tobie mówi osoba postronna, przemyśleć to. Ale Ty jesteś sobą tak zachwycony, że tego nie potrafisz... Tak, wiem, że zaraz zaprzeczysz i walniesz mi jakiś superinteligentny tekst, mimochodem odwracając kota ogonem. I tak, wiem też, że zaraz powiesz mi, że cokolwiek nie napiszesz, wyskoczę Ci z odwracaniem kota ogonem. Tak, wyskoczę, bo ciągle to robisz. Kiedy ktoś Cię skrytykuje, dorabiasz sobie do tego jakieś teorie. I wreszcie tak, stworzyłem Twój profil psychologiczny i Ameryki nie odkryłeś... Co do emotów - sam przyznałeś! To nie jest w Twoim stylu! Bo ten styl to image napuszonego ważniaka, który dodając emota, pokazałby jakiekolowiek emocje. Nie zrobisz tego, bo przecież patrzysz na wszystko z góry. Nigdy się nie zmienisz, bo nigdy nie przyjmiesz krytyki. Przecież ten, który nie liże Ci jajek to głupszy, nie taki wspaniały... Nie chce zrozumieć, jaki ten Nederland fantastyczny intelektualista. I nie musisz zaprzeczać, szkoda klawiatury, już telepatycznie to przyjąłem.

REJESTRACJA lub LOGOWANIEDobrze chociaż, że większość z was nie ma pojęcia, kim jest Arnalds, bo jeszcze bym przeczytał, że jestem snobem słuchającym koncertów pianistycznych i chodzącym co tydzień do filharmonii.
--- Koniec cytatu ---

I tu masz u mnie dużego plusa. Masz swoje gusta, do tego bardzo wyrafinowane, choć mi akurat ten Arnalds nie podszedł.

krolewski1902:
Oceniam Ned'a

Nick          jezeli od reprezentacji Holandii to super bo za nimi przepadam 9/10

Avatar       Ólafur Arnalds wiedzialem ze to On od poczatku kiedy masz ten avatar. Tak jak wyzej ktos napisał duzy plus za to ze masz swój własny gust i chociaz nie lubie takiej muzyki to mam do niej szacunek tak samo jak i dla ludzi którzy słuchaja taka muzyke. 10/10

Sygnatura-  obrazek dosyc fajny, nizej link do kariery Wolverhampton ktora pamietam, jednakze nie komentowalem bo zazwyczaj tego nie robie czesto.  9/10

User-         Chyba jeden z madrzejszych na forum. Masz swoje zdanie za co cenie ludzi. Nie mialem z Toba konfliktów. Podoba mi sie ze zawsze umiesz kazdego przegadac. Trzymaj tak dalej bo naprawde mało jest takich ludzi jak Ty. Szacun  10/10

João:
Nick: Fujj!!! Okropny 1/10
Sygnatura: Kiepska, mieszanka jakiś piłkarzy 4/10
User: Nie znam, ale po pisowni oceniam...2/10

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej