Archiwum > Rozrywka
Oceń swojego poprzednika..
Mejor:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEcazzo cazzo - kur** kogut.
Ten google translate mnie dobija.
--- Koniec cytatu ---
To mnie rozwaliło jak włączyłem translate
Do krolewski1902
Nick: krolewski - od Realu, 1902 - od daty założenia kubu z Madrytu, 6/10
Avatar: Pani, jakaś Pani, trochę niewyraźne 4/10
Sygnatura: Real Madryt najlepszym klubem coś tam coś tam, kilku galaktycznych, tak ni ładu ni składu 5/10
User: 6+4+5=15, 15/3=5, 5/10
NexaT:
Nick: Oryginalny, nie mówię tutaj tylko o języku hiszpańskim, w polskim znaczeniu też jest nieźle. 9/10.
Avatar: Joker, mi się podoba.. + bez tła. 9/10.
Sygnatura: Sygnatura.. hm.. nie podoba mi się za bardzo, ale GIF odpowiada, haha. :D 8/10.
Użytkownik: Pomocny, robi dużo dla userów, mam tutaj na myśli loga, herby?. Nie pamiętam dokładnie co ty tam robiłeś, ale masz 9/10.
Mejor:
Nick: Niepowtarzalny, pamiętam jak kiedyś wiele osób przekręcało Nexta. 9/10
Avatar: Nie znam tej pani, musiało być zimno, Kanada? Szwecja? Norwegia? Rosja? Wyraźny makijaż. 6,81/10
Sygnatura: Hmm... mi też się za bardzo twoja nie podoba, ale jest CR7 więc jest 7/10
Użytkownik: Jakiś spinek z tobą nie miałem, dla mnie 8/10
A propo tego co tam jeszcze do pesa robiłem oprócz logosów to chorągiewki narożne, replay logo, logo do scoreboardów, start text PL, ikony ładowania, boisko formacji, jeszcze coś tam ale nie pamiętam.
bachu12:
Nick: Często na początku przekręcałem na Major ale już się nauczyłem :D 9/10
Avatar: Morda albo makijaż Jokera, ogólnie to nigdy Batman mnie nie fascynował ale avek nawet fajny 8/10
Sygnatura: Jakaś pani :) no i Real. Za samą pani bym dał tylko 5 ale jest Real to musi być 10/10
Użytkownik: Ogólnie człowieka nie znam ale fajne logosy nam daje :D. 9/10
Irius:
Nick: nowatorski, trochę nie w moim stylu. Nie przepadam za nickami z cyframi, nie wiem czy to wiek, numer z którym gra, czy coś innego. Do tego kojarzy mi się ze znajomym, który ma podobne nazwisko :D 7/10
Avatar: pierwsza litera nicku plus numer z nicku, dla mnie zbyt proste, ale to tylko moja opinia. Podoba mi się za to, to, że ma białe tło, przez co w co drugiej wypowiedzi nie widać tła :) 7/10
Sygnatura: bramki z PES'a, to samo, dla mnie zbyt proste ;) 5/10
Użytkownik: nie miałem z nim jako takich spięć, mimo, że w ogóle na tym forum miałem ich nie wiele, przeglądam tą stronę głównie w dziale Hyde Park, ale nie zauważyłem aby tu siał nie potrzebny zamęt, chociaż nie zwracam uwagi na nicki. :D Jednak widzę, że ma dosyć dużo napisanych wiadomości, więc musi być pomocny. ;) 9/10
Nawigacja
[#] Następna strona