Archiwum > Rozrywka
Oceń swojego poprzednika..
severino:
Nick: Nick jak nick...Bardzo mi się podoba, że od lat ten sam. 8/10
Avatar: Z tego co kojarzę to tu się tego przewija dużo, obecny ocenię 6/10
Sygnatura: Bardzo estetyczna. 9/10
Użytkownik: Swego czasu najaktywniejszy user z milionami pomysłów na patche i wszelkiego rodzaju dodatki-gorzej było z realizacją tych planów...Myślę, że Smolarek
w miarę dorastania staje się poukładanym chłopcem ;D - a posty które pisze z reguły wnoszą coś do wątku i są na temat. 10/10
Mathi:
Nick: Kojarzy mi się z imieniem Seweryn, do tego tzw. ''Końcówka Portugalska''. 7.5/10
Avatar: Italia do boju ! :D. 9/10
Sygnatura: Niezły pomysł. 9/10
User: Po za tym, że robisz świetne Menu, nic o tobie nie wiem. 9/10 za pomysłowość wobec menu.
blackout.:
Nick: kojarzy mi się z adminem tego forum, ale ogólnie to pewnie od imienia. 6/10
Avatar: ktoś z Milanu, ale jakoś nie mogę się dopatrzeć kto to. Boateng? ;D 7/10
Sygnatura: odnośnik do kariery. Nie jest jakiś powalający, ale estetyczny i dosyć ładny. Przynajmniej wiadomo o co chodzi. 8/10
User: znam go tylko z nicka, a tak to szczerze powiedziawszy nawet nigdy jego postów nie czytałem, więc nie oceniam, bo nie ma sensu.
Mathi:
Nick: Nie przepadam za Smolarkiem, nick taki sobie (liczby psują a dodatkowo jest z małej litery początek). 5/10
Avatar: Nie wiem co przedstawia. 4/10
Sygnatura: Odnośnik bardzo ładny, ta strona Linkin Park to jest zapewne twoja. 9/10
User: Jak widać bardzo aktywny na forum, słyszałem że robił bardzo dobre patche, i nawet ma zamiar robić do PES'a 2010. Za ożywienie wersji PES'a z 2009 roku należy mu się 10/10.
ExTRemE:
Nick: 8/10
Sygnatura 9/10
User:6/10
Nawigacja
[#] Następna strona