Archiwum > Rozrywka

Oceń swojego poprzednika..

<< < (43/142) > >>

Nederland:
lukus62

Nick: nie wskazuje na zbyt dużą inwencję twórczą. 2/10
Avatar: kiedyś go lubiłem, ale od dłuższego czasu nie mam do niego żadnego szacunku jako piłkarza. Podobnie jest zresztą z Fabregasem. 3/10
Sygnatura: dość sztywnie i kiczowato zaprojektowana karierowa sygna. Wymiary tragiczne, ale całość lepsza od niektórych tutejszych dzieł. 2,5/10
User: widzę go po raz pierwszy, niestety.

Irius:
Nick: Dość mocno kojarzy mi się z krajem. Może coś w tym jest  ;) 8/10
Avatar: Głowy nie dam ale gość szaleńczo przypomina mi Ólafur'a Arnalds'a  :D Aczkolwiek fajnie to wszystko wygląda. 7,5/10
Sygnatura: obrazek jak z apokalipsy.  :D Trochę ciemny, smutny, nie moje klimaty ale podoba mi się. 7/10
Użytkownik: jeden z niewielu w miarę normalnych ludzi na tym forum. Stara się być obiektywny, choć może czasami nie wychodzić.  :D Jego wypowiedzi można czytać bo zawsze są inteligentne, a sam użytkownik wydaje się być elokwentny, inteligencji przez forum raczej stwierdzić nie można.  ;) 8,5/10

Mathi:
Nick: Kojarzy mi się z kwiatem Irysem (nie bierz mnie za fanatyka kwiatów). 6/10
Avatar: Nie odnajduję w tym sensu. 5/10
Sygnatura: ----
User: Zbyt mocno nie znam, widzę go często w dziale sport, po postach widać że coś tam wie. 7/10

lukus62:
MaciekPL

Nick: Jestem pewien w 90%, że to twoje imie + końcówka PL. 6/10
Avatar: Snooker, fajna gierka, klimat na avatarze też 8,5/10
Sygnatura: Nie ma żadnej, więc nie ocenie.
User: Dość dobry, aczkolwiek nie tak dobry. Znam go od niedawna 6/10

blackout.:
Nick: tak mi się jakoś z Łukaszem skojarzyło... Mam rację? 7/10
Avatar: mój ulubiony piłkarz. Gdy przeszedł do Realu to go znienawidziłem, ale w końcu się z tym pogodziłem i wybaczyłem mu to i z powrotem go polubiłem. Za Ronaldo 8,5/10.
Sygnatura: po pierwsze prawie jej nie widać, a po drugie niezbyt dobrze zrobione, po prostu nie podoba mi się. 2/10
User: znam go raczej od managera, a tam nie spisuje się zbyt dobrze. Po za tym nie mam żadnych zarzutów. 7/10

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej