Archiwum > Rozrywka
Oceń swojego poprzednika..
krolewski1902:
Nick- Maciek to napewno imię, 'PL' chyba chodzi o Polskę, chyba ze miales cos innego na mysli. 9/10
Avatar- nawet nie wiesz jak sie ciesze ze ktos jeszcze lubi i wie co to snooker. Niektorzy nie odrozniaja bilarda od snookera. 10/10
Sygnatura- brak
User- nie znam za bardzo, nie mialem z nim zatargów. 8/10
Nederland:
Nick: strasznie słaby. 2/10
Avatar: Sharapova, czyli jedna z najbardziej przereklamowanych pod względem urody sportsmenek. Uważa się ją za piękną pewnie głównie z tego powodu, że kobiety parające się zawodowo sportem z reguły nie są urodziwe. Pod avatarem za to napisany łamaną angielszczyzną tekst, którego fragment o XXI wieku jest całkiem udanym przykładem ironicznego humoru. 4/10
Sygnatura: mógłbyś się chociaż postarać o poprawne tagowanie. 3/10
User: nie za bardzo sie wyróżnia. Niegłupi, ale także nienależący do szczególnie się wybijających. 5/10
chmielu2108:
Nick: Prosty ,jak wiadomo kojarzy się z Holandią .Od czego w Twoim przypadku moze się wywodzic ,nie wiem. 7/10
Avatar: Niektórym osoba z obrazka przypominała Enrique Iglesiasa, u mnie trochę inaczej ,pierwsze skojarzenie to Tony Montana ;) Kiedyś mówiłeś co to za piosenkarz/muzyk (?) ,ale nie chce mi się tego przytaczac. Ogólnie to avatar nie jest zły.
5/10
Sygnatura: W takim postapokaliptycznym klimacie ,rodem z Fallout'a. Najmocniejsza cześć samego "wygladu". 8/10
Użytkownik: Nie miałem z Nim zbyt wiele "styczności" na forum ,ale oceniając po jego zachowaniu trzeba powiedzieć ze wie co mówi (podaje słuszne argumenty ,co u wiekszosci sie rzadko zdarza),i jest przede wszystkim ogarnięty. Jeden z inteligentniejszych na forum. Czesto zbyt pewny swego.
Z początku miał mnie dzieciaka, a jak jest teraz - nie wiem. 7/10
lukus62:
Nick: Na pierwszy rzut oka kojarzy się z piwem 7/10
Avatar: To raczej smok, ale daje fajny efekt 7/10
Sygnatura: Fan tego, fan tamtego. Skąd wy to bierzecie? 5.5/10
Użytkownik: Nigdy nie miałem z nim styczności dlatego nie oceniam
00KacperG00:
Lukus62
Nick :5/10
Avatar : Kot walący w klawiaturę ;p 8/10
Sygnatura : Mistrzostwo 10/10
Użytkownik : Fajnie prowadzona kariera , miły gość :)
Nawigacja
[#] Następna strona