Archiwum > Rozrywka
Oceń swojego poprzednika..
TheBestCitizens:
00KacperG00
Nick: Pewnie twoje imię i pierwsza litera nazwiska + losowe cyfry 8/10
Avatar: Nie lubię Realu, ale avatar mi się podoba 9/10
Sygnatura: Taka sobie 6/10
Użytkownik: Raczej sympatyczny 9/10
Nederland:
Nick: jest bez sensu, bo oznacza "najlepszych obywateli". Czyli, jak mniemam, Manchester City jest najlepszym klubem spośród wszystkich tych, na których mówi się "The Citizens". No fajnie. 3/10
Avatar: na tle innych tutejszych wynalazków wygląda całkiem nieźle. 6/10
Sygnatura: Huntelaar wygląda tutaj, jakby właśnie zagrał w "Locie nad kukułczym gniazdem". 2/10
User: pisze sobie swoje kariery, nie wiem jakie, bo nie zaglądałem. Patrząc na tekst specjalny pod avatarem mogę z niemal stuprocentową pewnością stwierdzić, że jest zwyczajnym sezonowcem, czyli niezbyt wartościowym dyskutantem. 3/10
Mathi:
Nick: Holandia, niezbyt kreatywny nick ale przynajmniej prosty. 6/10
Avatar: Nie znam gościa, ale wykonanie tego awatara jest całkiem dobre (czarne kolory itp.). 8/10
Sygnatura: Jeżeli się nie mylę on przestawia apokalipsę, niezłe wykonanie. Zasługuje na 9/10
User: Osoba z wysokim IQ chodząca do filharmonii (tak bynajmniej się dowiedziałem). Mało znam takich osób (właściwie nikogo) ale myślałem że w Polsce nie ma takich ludzi. 10/10
Nederland:
--- Cytuj ---chodząca do filharmonii (tak bynajmniej się dowiedziałem).
--- Koniec cytatu ---
Nie...
W avatarze mam przedstawiciela neo-klasyki. Kiedyś napisałem, że ktoś mógłby pomyśleć, że z tego powodu chodzę do filharmonii czy coś. Ale tak nie jest.
pawlodar_10:
Nick: Za bardzo mi się kojarzy z administratorem stronki, ale nie jest zły. 6/10
Avatar: Nie mam pojęcia co ma sobą prezentować. Chociaż nie pomyliłeś i nie wstawiłeś tam sygnaturki. 7/10
Sygnatura: Nie ma za bardzo co oceniać. 5/10
Użytkownik: Jak na 12 lat, to całkiem OK. 6/10
Nawigacja
[#] Następna strona