Archiwum > Rozrywka

Oceń swojego poprzednika..

<< < (50/142) > >>

chmielu2108:
Nick : Zawsze mi się podobał ,jesli dobrze pamietam jest to połączenie nazwiska z imieniem. 9/10
Avatar :  Nie wiem kto to moze byc .Sprawia wrazenie ,ze cos pali. Ogólnie to nawet mi się podoba. 8/10
Sygnatura : Tak jak wyzej, nie wiem kto to jest .Przypomina trochę Rocky'ego ,choc nie wiem czy słusznie. 7/10
Użytkownik : Bardzo przyjazny, miły ,da się z Nim porozmawiac. Jeden z tych 'inteligentniejszych' na stronie. Znamy się tematu o Barcelonie. 8/10.

TheBestCitizens:
chmielu2108

Nick: Kojarzy mi się z piwem, zapewne twoja ksywa 8.5/10

Avatar: Smok z trójkątnymi skrzydłami, mi się podoba 9/10

Sygnatura: Syngaturki nie masz, masz za to userbary i wiadomo, że jesteś fanem Tottenhamu i FCB. Userbary całkiem fajne 8.5/10

Użytkownik: Nie znam za dobrze, ale wydaje się być miły i dosyć pomysłowy 7/10

Mathi:
Nick: ''Najlepszy obywatel'', nic ciekawego. 4/10
Avatar: Niezły awatar, jeżeli się nie mylę to Jean Michel Jarre. W dodatku czarno białe barwy co mi się podoba. 8/10
Sygnaturka: Jest to twoja robota, nie jest źle ale do dodo masz daleko. 6/10
User: Pisze kariery tak jak ja, lubi $itizens (ja nie) ponadto ma niezły gust muzyczny. 7/10

PortoFan:
MaciekPL

nick: nie wiem czemu kojarzy mi się z jakimś adminem, czasami Cię mylę :D 7/10
sygnatura: zwykłe, dobre logo :) 7/10
użytkownik: mieszają mi się Ci użytkownicy, trudno ocenić, ale niech będzie 8/10

TheBestCitizens:
PortoFan

Nick: PortoFan - Fan FC Porto, prosty, wiadomo komu kibicujesz 9/10

Avatar: Herb Porto (czyt. Nick) również 9/10

Sygnaturka: Do twojej kariery, podpisanie zawodnicy oraz trener, za tego Boruca dam ci 8/10

Uzytkownik: Nie zman bardzo, ale wydaje się być sympatyczny, robi stroje i pisze karierę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej