Archiwum > Rozrywka
Oceń swojego poprzednika..
AreQ:
Nick: TheBestCitizens (Najlepsi obywatele?) oryginalny nick 9/10
Avatar: jakiś czarny typek, nie znam 8/10
Sygnaturka: taka sobie sygnaturka mało zaawansowana 8/10
Uzytkownik: użytkownik stosunkowo nowy ale dużo się udziela i miałem kilka razy z nim styczność 9/10
Mathi:
Nick: Bardzo prosty, zmodyfikowane imię z literą Q na końcu, mi się podoba. 8/10
Avatar: To jest Messi i napis ''Pesleague''. Mało efektowne. 6/10
Sygnatura: Przekaż darowiznę? Rozmazane to jest więc 2/10
User: Jeden z najlepszych i najaktywniejszych moderatorów na forum. Lubię go bardzo bo to dzięki niemu dział MKPES wczoraj ''ewoluował''. 10/10.
TheBestCitizens:
MaciekPL
Nick: Jest chyba admin o takim nicku, albo podobnym, jeśli się nie mylę. Zapewne twoje imię. 8/10
Avatar: Nie do końca rozumiem o co chodzi. Człowiek w garniturze z zasłoniętą twarzą. Jako, że lubię garnitury dam ci 8/10
Sygnaturka: Prosta, sam herb. Bez żadnych efektów, ale mi się podoba i znów 8/10
Użytkownik: W sumie nie znam go za bardzo, raczej sympatyczny, ale wstrzymam się tu od oceny.
AreQ:
takie małe sprostowanie po za tematem es_sabbi stworzył poddziały w MKPES(ja tylko pomogłem przenosić kariery i poprosiłem o dodanie jeszcze BAL tak jak wszyscy prosili) i pozmieniał główne działy na forum ja nie mam takich praw. jedyne co stało się dzięki mnie to może to że rozruszałem resztę do jakichkolwiek zmian. :) podziękowania składajcie es_sabbiemu
Nick: Przypomina mi cały czas maciek_pl :P 8/10
Avatar: facet z torbą na głowie ? 7/10
Sygnatura: herb przekierowujący do jego kariery, a że ja zbytnio karier nie czytam 7/10
User: jest niecałe dwa miesiące aktywnym użytkownikiem i zachowuje się normalnie, nie ma z nim żadnych spinek, przyczynia się do rozwoju forum 9/10
NexaT:
Nick: Jak wcześniej pisałem, podoba mi się. Ciekawa inwencja twórcza. :D Upierając się można czytać "Arku", nie wiem czy taki miał być efekt, ale 7/10.
Avatar: Brak, albo tylko u mnie nie ma.
Sygnatura: Chaos, po za tym ten "medal"? niezbyt ładny. 4/10.
Użytkownik: Jeden z aktywniejszych moderatorów na forum, próbuje coś zmienić, mam nadzieje, że się uda. 8/10.
Nawigacja
[#] Następna strona