Archiwum > Rozrywka

Oceń swojego poprzednika..

<< < (52/142) > >>

Mathi:
Nick: Czyżby to nazwa Niemieckiej kapeli, tworzącej utwory heavy metalowe? Jeżeli się mylę to sorry. Nick dobry i prosty. 8/10
Avatar: To na pewno jest TUPAC. Ostatnio słyszałem jego kawałek w radiu ''Eska''. Przechodząc do efektu, awatar przyznam że jest dość tajemniczy. Właśnie takie mi się podobają więc daję 8/10
Sygnatura: Znowuż to jest TUPAC. Sygnatura prezentuje się nieźle, te napisy i twarz tego zmarłego rapera. 9/10
User: Tutaj ciężko ocenić, z jednej strony osoba dość mądra jak na swój wiek. A z drugiej strony to charakter ma niezbyt przyjemny. Wymądrza się z osobami zupełnie starszymi i tym podobne. Oceniam na 6/10, jakbyś się nie wymądrzał to było by na pewno z 9/10.

Madritista:
Nick : Jak sądzę Maciek to imię a PL to kraj pochodzenia :) 8/10
Avatar : Nie wiem co to jest , wygląda trochę jak pies lecz mogę się mylić. 7/10
Sygnatura : Nie jest to coś pięknego lecz na pewno zachęca do komentowania :) 8/10
User : Jestem tu krótko więc nie znam wielu lecz z tego co widzę jest to osoba sympatyczna. 9/10

Mejor:
Nick: Nic skomplikowanego, wiadomo komu kibicuje. Dla mnie mało oryginalny i dość pospolity 4/10
Avatar: Ucięte logo Realu na jakieś teksturce i kilka dodanych świateł. Nic wielkiego chociaż mi akurat się podoba. Rozciągnięcie psuje efekt. 6/10
Sygnatura: Odnośnik do jego kariery jakich multum na forum, ale dlaczego "by OOkacpergOO"? 5/10
User: Sam przyznał, że jest tu krótko. Za co więc mogę go ocenić, praktycznie nie spotkałem się jeszcze z jego postami, ale zaufam mu. 7/10

blackout.:
Mejora już oceniałem, więc ocenię Madritistę.

Nick: wiadomo, że chodzi o to, że jest kibicem Realu Madryt. Nic oryginalnego, ani szczególnego. 5,5/10
Avatar: pospolita tapeta z Realem Madryt. Rozciągnięcie psuje cały efekt, ale avatar i tak mi się nie podoba za bardzo. 5,5/10
Sygnatura: o, tutaj jest już lepiej. Pierwszy raz widzę, sygnaturę przenoszącą do kariery bez zbędnych napisów (drużyna by ktośtam). Po drugie fajnie zrobiona, logo ma fajny efekt. 8,5/10
User: praktycznie w ogóle go nie znam. Nick kojarzę, aczkolwiek nic z niego nie wywnioskowałem. Niech ci będzie - dam ci to 7/10 jak poprzednik, na zachętę.

thomas1345:
Nick: Nie wiem.. pewno Smolarek jest Twoim ulubionym piłkarzem.. średnio mi się podoba, powiedzmy... 5/10
Avatar: Podoba mi się! Chociaż bez napisu byłby jeszcze lepszy... 7,5/10
Sygnatura: Reklamówka swojej strony o ile mi wiadomo, pisana "zwykłą" czcionką, niby bez rewelacji, ale jest to także przyjemne dla oka... 6/10
User: Nie za bardzo Cię znam, więc oceny dać nie mogę ;]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej