Archiwum > Rozrywka
Oceń swojego poprzednika..
Gap12:
Nick: Nie za bardzo mi się podoba może gdyby nie te dwójki na końcu 5/10
Avatar: Nie lubię Linkin Park ale avatar spoko 8/10
Sygnatura:Zwykły napis nic szczególnego ale fajnie że bez tła nie wygląda to źle 7/10
Użytkownik: Osobiście się na nim nie poznałem ale czytałem wiele jego wypowiedzi i wydaje się w miarę sympatyczny 8/10
REJESTRACJA lub LOGOWANIESygnatura: Messi? Tak mi się wydaje. Od tego piłkarza aż roi się w internecie, więc denerwuje mnie już to. Ogólnie jest dobrym zawodnikiem, ale tak przechwalanym, że nie lubię go dosyć mocno.
--- Koniec cytatu ---
To nie jest Messi tylko Puyol :)I jeszcze co do jego chwalenia to wydaję mi się ze jest za co.I przynajmniej jest skromnym chłopakiem który się nie przechwala jaki to wspaniały jest.
Shoushan:
Nick: Nie wiem z czego ty to wziąłeś ale nich będzie 6/10
Avatar: Nie jestem fanem Barcelony, lecz wygląda to fajnie, rozciągnięcie psuje cały efekt 7/10
Sygnatura/Podpis: To z Puyolem mi się podoba, stoperek a wyszkolony technicznie nieźle ;) 8/10
Użytkownik: Nie znam, lecz z tego co czytałem wydaję się być miły ;) 8/10
blackout.:
Nick: nie wiem o co chodzi, ale nawet mi się podoba. 8/10
Sygnatura: ogólnie słabo zrobiona, ale podoba mi się tło i lubię Real. 7,5/10
Użytkownik: kompletnie nie znam, nigdy nawet nic o nim nie słyszałem, ale wydaje się w miarę spoko. Niech będzie 7/10.
TheBestCitizens:
Jako, że oceniałem już smolarka, ocenię Shousana
Nick: Fajny, ale nie wiem, o co w nim chodzi. 7/10
Avatar: Na tle tutejszych wynalazków bardzo fajny 10/10
Sygnatura: Słabo wykonana, troszkę chyba rozciągnięta. 6/10
Uzytkownik: Kompletnie nie znam. Pisał kiedyś karierę Juve, a teraz Realem. Wstrzymam się od oceny.
Nederland:
--- Cytuj ---Jako, że oceniałem już smolarka, ocenię Shousana
--- Koniec cytatu ---
Przepraszam, że się wtrącę, ale jedna rzecz irytuje mnie już od dłuższego czasu - wypie_dalajcie na drzewo z takimi tekstami. Jeśli nie chcecie ocenić użytkownika X, bo tak wam zależy na wystawieniu not osobie Y, z łaski swojej poczekajcie, aż ten Y będzie w kolejce do oceniania. Oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, że ten temat ma niezbyt wielką wartość i nikogo tak naprawdę przejmuje, ale miło byłoby, gdyby nikt nie robił tutaj burdelu. I mi, i wszystkim innym.
Dobra. Tyle ode mnie.
Nick: o wiele lepszy niż poprzedni. Nadałby się nawet na fora fantasy. 9/10
Avatar: strasznie niewyraźny, więc nie widzę, kto to. Może Jarre. W każdym razie pierwsza grafika z tym panem o wiele bardziej przypadła mi do gustu. 3/10
Sygnatura: brak.
User: poza tym, że jest trochę dziwny, powoli się ogarnia. Póki co nie zaprzeczył jednak moim obawom dotyczącymi jego możliwej "sezonowości". 5/10
Nawigacja
[#] Następna strona