Archiwum > Rozrywka
Oceń swojego poprzednika..
Lewy23:
chmielu2108.
Nick: kojarzy mi się z ksywką kumpla. :) 8/10
Avatar: ciężko mi określić co to jest. Chyba jakiś smok. Nie specjalnie mi się podoba. 5/10
Sygnatura: Dwa ładnie wykonane userbary. 8/10
Użytkownik: nie za bardzo się poznaliśmy, ale żadnych zatargów nie mieliśmy. :) Rozważny, bezkonfliktowy. 8/10
Marcin14:
Nick: Kojarzy mi się z nazwiskiem Lewandowski lub z Lwem ;) 23 nie wiem co mogą oznaczać 7/10
Avatar: Logo jednej z lepszych edycji Pesa 6/10
Sygna: Brak
Użytkownik: Bardzo dobry karierowicz, dużo chciał wnieść do MKPES i po trudach udawało się za co mu chwała . 9/10
Shoushan:
Marcin14
Nick: Marcin to pewnie imię a nie wiem co oznacza 14, chociaż mogę przypuszczać że jest to numer chyba twojego idola Henrego ;) 7/10
Avatar: Również lubię Henrego choć ten obrazek jest lekko rozciągnięty. 8/10
Sygnatura: 8/10
User:Nie spotkałem się z wieloma jego postami, wiele czasu spęcza na publicznym, lecz nie mogę go ocenić za te właśnie komentarze.Wydaje się być sympatycznym użytkownikiem ;) 9/10
Levy:
Shoushan
Nick: Hmmm dość oryginalnie i właśnie dlatego mi się podoba. Nie wiem dokładnie co oznacza, pozostaw to dla siebie :) 9/10
Avatar: Jakiś gościu, którego nie kojarze. Ogólnie też coś innego, co lubię 8/10
Sygnatura: Odnośnik do swojej karierki. Ta pisana naprawdę ładnie. Lubię Real, dlatego 8/10
User: Nie jest to osoba, z którą się zbyt często stykałem. Jednak wydaje mi się, że gość potrafi ładnie i poprawnie pisać, i do tego zwyczajnie jest spoko - 8/10
NexaT:
Nick: Słaba podróbka "Lewy13", ogólnie mi się nie podoba. Przez to "v" i "R9". 3/10.
Avatar: Ronaldo? bez tła, i niepotrzebny cień. Bardzo mi się to nie podoba, lepiej wyglądają normalne obrazki. 3/10.
Sygnatura: 0/10. (brak)
User: W niektórych sytuacjach za bardzo się bulwersuje, prowadził fajną karierę, ale wiemy co się stało. :D 6/10.
Nawigacja
[#] Następna strona