Archiwum > Rozrywka

Oceń swojego poprzednika..

<< < (59/142) > >>

blackout.:
Nick: od nazwiska oczywiście, jak sam z resztą napisał. Plus R (Ronaldo) i 9 (numer Ronaldo). Proste, ale fajne nawet. 9/10
Avatar: Ronaldo po raz kolejny. Ładnie zrobione, fajny efekt. 8,5/10
Sygnatura: praktycznie brak, jedynie napis "Tutaj jest jedyny Ronaldo.", który nie wiem czy miał być jakąś "dogryzką" do Cristiano Ronaldo czy o tym, że jest to najlepszy gracz na świecie, nie wiem. 3/10
User: kojarzy mi się z tym, że usunęli mu podpis i karierę i z wielką aferą, którą rozpętał. Po za tym to nie wiem nic o nim. Spoko user. 8/10

Shoushan:
Nick: blackout, jest wiele znaczeń tego słowa, są zespoły, albumy, i wiele innych, ale w tym przypadku jestem pewien że chodzi o piosenkę Linkin Parku ;) Dam 9/10 bo bardzo lubię tą piosenkę :D
Avatar: Tu znowu Linkin Park, wygląda jakby był troszkę ucięty, ale mi się podoba. 8/10
Sygnatura: Tu odnośnik do twojego forum poświęconego twojej ulubionej kapeli, z tego co słyszałem sam ją prowadzisz co idzie ci bardzo dobrze :D
User: Często spotykam się z jego wypowiedziami, są mądre i przemyślane, wydaję się być okej :) 9/10

blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEz tego co słyszałem sam ją prowadzisz co idzie ci bardzo dobrze :D

--- Koniec cytatu ---

Jestem głównym administratorem stronki, ale drugim administratorem jest użytkownik tego forum - zax454, więc nie prowadzę tej stronki sam. Zax bardzo mi pomaga. ;)

Lewy23:
Shoushan.

Nick: wyróżnia się, ale niespecjalnie intrygujący. 5/10.
Avatar: mem "Bitch please". 5/10
Sygnatura: odnośnik do własnej kariery. Nawet ładnie wykonana. 7/10
Użytkownik: niewiele z nim dyskutowałem, aczkolwiek trochę Go poznałem. Mam o nim dobre zdanie. 8/10.

Sklado:
Lewy23

Nick: Od twojego nazwiska i chyba numer który nosisz na plecach lub masz w dzienniku ;) 7/10
Avatar: Obrazek PES 6 nic ciekawego 5/10
Sygnatura: Cytat który nie wiem czemu do mnie przemawia 8/10
Użytkownik: Hmm pisał fajne kariery, chce by dział MKPES działał jak najlepiej, dostał moda który już dawno mu się należał :) 10/10

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej