Archiwum > Rozrywka
Oceń swojego poprzednika..
blackout.:
Nick: dosyć dziwny. Nic z niego nie przemawia, więc dam 5/10.
Avatar: logo tego tunezyjskiego zespołu, który prowadził, Widzewa i jeszcze jakiegoś zespołu. Dosyć fajny pomysł. 8/10
Sygnatura: przenośnik do kariery. Ładnie zrobione, nie mam żadnych zastrzeżeń. Wszystko na swoim miejscu. 9,5/10
User: kojarzę właśnie jego karierę tunezyjskim klubem, która chyba zaczęła tą całą serię opowiadań egzotycznymi klubami. Z resztą mi także się podobała. Po za tym, nic więcej nie mogę o nim powiedzieć. Ogólnie dobre wrażenie wywarł na mnie, także 8/10.
Sklado:
blackout.
Nick: Zmienił nick i od razu to lepiej wygląda, nie pasuje mi tylko ta "." 7/10
Avatar: Linkin Park, w nagrodę że czasami ich słucham masz 7/10 ;) (to 3 logo, to logo RKS Lechii Tomaszów Maz) ;)
Sygnatura: Przenośnik do jego strony (nie tylko jego) która jest bardzo ładna (graficznie i pisemnie) 9/10 (to kariera PortoFan'a rozpoczęła trend na egzotyczne drużyny) :)
Użytkownik: Za liczne próby tworzenia patcha, czy innych rzeczy 8/10
barthez:
Sklado
Nick: Nie mam pojęcia co może znaczyć, jednak jest prosty i zwięzły - 6/10
Avatar: Składanka herbów drużyn zapewne ważnych dla Ciebie - 8/10
Sygnatura: w tej chwili brak - brak oceny
Użytkownik: kojarzę z karier i to by było tyle, mimo wszystko sprawia dobre wrażenie - 9/10
TheBestCitizens:
bartezh7
Nick: Gdzieś wyczytałem, że stałeś na koloniach (bądź na obozie) na bramce i inni cię tak nazywali. Akurat były MS 2006 i bramkarz o nazwisku Bartezh kończył karierę a tym masz na imię Bartek więc pasuje ;D no a 7 to pewnie twój ulubiony numer. 9/10
Avatar: Superman, dosyć fajny 8/10
Sygnaturka: Userbar FCB, nawet fajnie wykonany 7/10
Użytkownik: W sumie to nie znam go, więc wstrzymam się od oceny.
NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENick: od nazwiska oczywiście
--- Koniec cytatu ---
Jakiego?
Nawigacja
[#] Następna strona