Archiwum > Rozrywka
Oceń swojego poprzednika..
NexaT:
--- Cytuj ---Nie wiem, czy jestem miły i sympatyczny, ale ja nie mam sobie nic do zarzucenia, jestem normalny,aczkolwiek niepełnosprawny, więc myślcie sobie co chcecie Uśmiech.
--- Koniec cytatu ---
Chodziło oto, że oceniałeś użytkownika, ale pisałeś jako "ja".
PS. Ile razy będziesz podkreślał, że jesteś niepełnosprawny, i użalał się nad sobą jak np. w awatarze? W ogóle tego nie rozumiem, z takim nastawieniem najlepiej popaść w depresje i skoczyć z mostu, trochę wiary..
Pozwolę sobie ocenić kolegę cytowanego wyżej.
Nick: Dość dziwny, długi i trochę skomplikowany. Lepszy efekt byłby bez tego SP i np. Zenit, ale nie będę się czepiał, po prostu ocena 3/10.
Avatar: Bardzo niewyraźny, do tego rozciągnięty. Lewa strona jest zbyt jasna, a także mało się tam dzieje.
Sygnatura: brak.
User: Prowadził całkiem fajną karierę Marsylią, do tego jest miły i nie miałem z nim kłótni. 8/10.
Remi:
Nick: o ile się nie mylę to trzeci twój nick, najlepszy był NexaT 7/10
Avatar: Przywiązanie klubowe, wiadomo 7/10
Sygnatura: Bardzo ładnie wykonana 10/10
User: Ciężko mi coś powiedzieć, dużo udziela się na forum, 7-8/10.
blackout.:
Nick: kiedyś był taki patchmaker, pamiętam go jeszcze z PES-a. Ogólnie ładnie wygląda. 8/10
Avatar: dziewczyna z gitarą. Jako, że ładna dziewczyna i sam gram na gitarze i jestem jej fanem, masz ode mnie 10/10.
Sygnatura: brak.
Użytkownik: generalnie kojarzę go, ale nie miałem z nim bliższej rozmowy czy coś w tym stylu. Dostaje ode mnie 8/10.
Kam8043:
Nick: Kojarzę nick i najbardziej mi się podoba ta kropka na końcu nicku :D 10/10
Sygnatura: No, no, fan Linkin Park. Ja również. Masz u mnie plusa ;) 11/10
Użytkownik:Często odwiedza forum, bierze udział (przynajmniej ja Go pamiętam) w patchach, dużo udziela się na forum (WoW, ta ilość mnie przeraża) i masz 10/10
chmielu2108:
Nick: : 4/10 - Nie przypadł mi do gustu.
Avatar : 4/10 - Tak jak wyżej. Obrazek strasznie chaotyczny ,za dużo w nim wszystkiego ,a sam jest za mały.
Sygnatura : 5.5/10 - Ciekawe czy jesteś fanem United tylko przez Meksykanina. Ale cytat jest dobry.
Użytkownik : Nie znam ,pierwszy raz widze na forum. Gdyby nie napis spod avatara miałbys lepszą ocene ,a tak - 5.5/10.
Nawigacja
[#] Następna strona