Archiwum > Rozrywka

Oceń swojego poprzednika..

<< < (67/142) > >>

TheBestCitizens:
chmielu2108

Nick: Kojarzy mi się z piwem. Piwa nie lubię, ale nick jest fajny. 9/10

Avatar: Sam nie wiem co to jest. kojarzy mi się troszkę z minecraftem. 6/10

Sygnaturka: Userbar Tottenhamu i FC Barcelony. Ten pierwszy jest bardzo fajny, ale userbar FCB mi się nie podoba. 5/10

User: Właściwie go nie znam, ale wydaje się być bardzo przyzwoitym użytkownikiem forum. 8/10

NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEUżytkownik : Nie znam ,pierwszy raz widze na forum. Gdyby nie napis spod avatara miałbys lepszą ocene ,a tak - 5.5/10.

--- Koniec cytatu ---
Oceniasz kogoś po tym, że lubi Frugo? To trochę idiotyczne. Równie dobrze ktoś mógłby dać Ci mniejszą ocenę tylko za to, że używasz Windowsa 7, czy Opery.

João:
Nick: Theremin, kojarzy mi się z wiedźminem 3/10
Avatar: Jakiś gościo gra na klawiszach 2/10
Sygnatura: Jakaś animacja po angielsku 5/10
User: Ogólnie spoko, ale ktoś zaczyna pracę np. sygnatury, rendery itd. to non-stop chcę coś z jakimś tam muzykiem 3/10

chmielu2108:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOceniasz kogoś po tym, że lubi Frugo? To trochę idiotyczne. Równie dobrze ktoś mógłby dać Ci mniejszą ocenę tylko za to, że używasz Windowsa 7, czy Opery.

--- Koniec cytatu ---

To że lubi ten napój mnie nie obchodzi ,denerwują mnie tylko jak się z tym obnosi. 'Frugo <3' - Od razu kojarzy mi się z tymi pustymi nastolatkami ,które robia sobie zdjęcia razem z Frugo ,bo taki trend.. Nie powiem ,bo sam lubie czasem wypić ,no ale bez jaj..

LiZoO.:
Nick: Całkiem fajny 7.5/10
Avatar: Messi & Neymar, fajny efekt, gdyby nie on byłoby 3/10, a tak to 5.5/10
Sygnatura: Fajna 6.75/10
Użytkownik: Nie znam go, ale pewnie jest fanem Neymara 7/10

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej